| Deea-BebeloOo a întrebat:

Buna happy... Ce va place sa faceti pe TPU : sa dati raspunsuri, sa dati intrebari, sa va uitati la raspunsuri si intrebari tongue, sa va uitati la utilizatori?happy...meris de raspuns

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Sa citesc intrebarile si raspunsurile (ridic palaria la unele, ma amuz la altele, iar la restul spun ca" e mare gradina Domnului si multi au sarit gardul").

20 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Tot ce ai mentionat mai sus imi placelove struck
Cel mai mult sa raspund la intrebari big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sa raspund la intrebari.

| Razvan a răspuns:

Cate putin din toate

| Silvia a răspuns:

Cel mai mult imi place sa raspund la intrebari.big grin

| inna a răspuns:

Sa pun intrebari, imi place cel mai mult.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Imi place sa fac tot ce ai mentionatbig grin

| Kidu a răspuns:

Sa dau raspunsuri, sa incerc sa ajut lumea cum pot eu.happy

| fevrier a răspuns:

Să răspund, să mă uit la răspunsuri.

| danutzsan a răspuns:

Mie imi place sa dau raspunsuri dar de cele mai multe ori ma trezesc dupa ce raspund altii si nu cred ca raspunsul meu mai este citit, oricum eu continui sa raspund daca stiu, ma mai uit si la utilizatori, cei care au o paza,
mai precis la UTILIZATOARE, sunt foarte multe frumoase pe care le pupicesc.

| Iustina17 a răspuns:

Mie imi place sa citesc intrebari, raspunsurile si cateodata si sa raspund la intrebari.

Răspuns utilizator avertizat
| alina_1192 a răspuns:

Mie imi place sa fac..tot ce ai scris. Dar tie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi place ca de fiecare data am o tema de facut : )) glumesc sunt subiecte de cultura generala si imi imbogatesc cunostintele, de exemplu, habar n-aveam ca holocaustul a fost negat, cum se fac lumanarile, cum se cresc copii, daca un hermafrodit poate fi baiat laughing (nelunebunu, patentat laughing, de ce mor carasii aurii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa raspund la intrebari, sa aflu mai multe chestii legate de cultura generala, probleme ale adolescentilor...si sa primesc funditeblushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Să fiu de folos atât cât cunosc. În rest nu mă interesează nimic.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am nevoie de raspunsuri pun intrebarihappy
Cand gasesc o intrebare l care stiu raspunsul raspundhappy
Cand e o intrebare la care nu stiu raspunsul doar ma uit la eahappy
Si uneori ma uit la raspunsurile care urmeaza dupa al meuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@danutzsan sa stii ca eu citesc toate raspunsurile, n-are importanta ca este primul sau ultimul sper ca asa fac si ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie`mi place doar sa raspund la intrebari, dar si sa citesc raspunsurile celorlalti utilizatori!happy
Tie?:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi placea sa raspund si puneam suflet in fiecare raspuns. Acum, tot mai rar citesc cateva intrebari si, nu mai simt acel impuls de a raspunde, de a "mangaia" cu raspunsul un timid/a, un necajit/a, un nestiutor/e. Imi pare rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! ai pus o intreb ff buna. uite, spre exemplu, eu am venit aici sa cunosc si sa intilnesc oameni ca mine, simpli si cu bun simt:sa putem discuta- indiferent de varsta-orice problema pe care o avem fiecare dintre noi la un moment dat.totodata sa glumim si sa radem fara a afecta imaginea cuiva.