... și am face un foc de tabără, apoi am cânta la chitara, am juca mim... ar fi frumosss!
Iti dai seama, ca nu ne-ar ajunge o padure? La cati suntem...
Dar idea in sine e interesanta.
Ar fi foarte tare. chiar mi-ar place mult sa ii cunosc pe utilizatorii TPU si sa ne petrecem un weekend impreuna. Sa speram ca vede cineva cu initiativa asta si poate se va rezolva.
Numai bine:X
>In inima padurii
>Internet
ori sunt eu inapoiat, ori folositi cheile alea Vodafone.
Cred că ar fi fain Am cunoaşte o grămadă de lume care probabil, s-ar ajuta între ei Zic eu. Că dacă suntem "toţi pentru unul", aşa ar trebui să fie
Ideea e buna, doar ca programul propus de tine cam plictisitor si dezorganizat(fara suparare)
Dar nu mai comentati, ca nu vin toti mha :O sa vedem cine organizeaza si cati bani se dau si da ne luam modem de la Vodafone ar fi super [ ar fi... ar... facem si fan-cluburi etc.
Ar fi bine
Mie imi place ideea
Ar fi bine sa o puna in aplicare, si ar fi bine si pentru ILoveCretaker ar lesina daca l-ar vedea pe Cretaker )
Suntem "doar" 107. 559 Utilizatori...
Ce e aia .
Frumoase vise ai.
Nu cred ca se va intampla, dar mi place cum gandesti.
Buna.
Mi se pare o idee destul de draguta. Eu respect atat intrebarile, dar mai ales raspunsurile utilizatorilor pe care i-ai mantionat tu mai sus, atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere al "originalitatii" in sensul ca ei nu copiaza de pe wikipedia sau din alte locuri. Ar fi frumos sa ne intalnim cu totii sa ne cunoastem, sa discutam etc. Si atunci cand ai mentionat de frigarui deja simteam mirosul.
Sper ca am fost de ajutor.
Pa, pa!
Si eu as dori acest lucru, dar unde se va desfasura excursia? Si crezi ca oamenii vor da 1 milion sau cat vor da ca sa mearga intr-o excursie, eu una m-as duce dar problema e ca stau si prost cu banii, si in plus asta nu e problema asa grava, dar nu cred ca m-ar lasa parintii.Si oamenii de azi sunt zgarciti si pe 5 bani.Sunt niste oamenii care isi fac cont doar ca sa vorbeasca pe TPU, dar nu sa discute ca oamenii cu minte, ci doar prostii. O sa discutam si cu Raluca.
Ar fi super ne-am face prieteni din toate orasele.eu deja mi-am facut :* si vreau cati mai multi!
OOO...deabia astept sa o vad pe Roza cum ii da cu matura in cap iubitului ei:X
) Esti Nebuna cu N mare )
Vin daca tu platesti
Si eu ma spal pe maine, si tu te dai cu sania, si ea se duce in padure, si el face o plimbare, si noi mergem la WC, si voi gatiti, si ei dorm, si ele dau cu sprai
Pe langa ce esti o blonda vopsita in brunet nici sa te exprimi nu stii )
anonim_4396 întreabă: