| DolsePapusik a întrebat:

Cum sa intru pe facebook si sa imi pun poze?

Răspuns Câştigător
| marius9191 a răspuns:

Intri pe adresa ta. te duci la fotografii in stanga sub imaginea de profil.dai clik pe fotografi si dupa ai in dreapta sus icarcare fotografii. dupa care dai clic acolo si o sa iti apara" selecteaza fotografii pentu a le incarca" iti incarci fotografiile si ii dai dupa ce ai terminat post photos din partea dreapta jos

9 răspunsuri:
| grgdlk a răspuns:

Iti creezi cont

| denysayssadeny a răspuns:

Iti faci un cont selectezi limba romana apoi o sa iti scrie acolo unde sa incarci pozele!winking

| DolsePapusik explică (pentru grgdlk):

Hello! Am cont evident!

| peroxwhy a răspuns:

Simplu! sti sa intri pe facebook?
daca da, dai la poza ta de profil mai exact intra la imagini, si apoi iti apare in dreapta sus adauga fotografii. dai acolo apare browse, inserezi mai multe poze creezi un album si gata! pozele sunt incarcate. daca vrei le si taguiestilaughing sper sa te descurci

| grgdlk a răspuns (pentru DolsePapusik):

Undeva in dreapta sus e un buton editeaza profilul, dai click acolo si apoi te duci la incarca o poza sau ceva de genu' hai ca nu e greu, si ai mia multe posibilitati, poti incarca si de pe telefon direct daca vrei sau web

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Deci tu ori esti troll ori ai peste 50 de ani. Doar acesta categorie de persoane nu stiu sa intre pe fb, sau pun intrebari la misto!

Cum se nasc testoasele invatate sa inoate, asa si copii se nasc folosind PC-ul!

| Krosa a răspuns:

Iti faci cont.
daca ai cont apesi pe fotografia ta si iti pui poze.

| DolsePapusik explică (pentru fetitaCUPiscoturile):

Tu cata nesimtire ai in tine?!?!

| Samoila_Carmen_1980 a răspuns:

Cum s-a intru pe facebook si sa imi pun poze?