| MeridaOcean a întrebat:

Cum vi se pare vacanta aceasta? Funda cel mai bun raspuns! love struck

Răspuns Câştigător
| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Vacanta asta mi s-a pasut super, petrecuta alaturi de tine.As vre sa nu se termine.

8 răspunsuri:
| pisy_5459 a răspuns:

Mi se pare foarte scurta, adica, cand a trecut jumatate de vacanta, daca stai sa te gandesti mai avem 1 luna si o saptamana., si scoala incepe pe 3 septembrie, parca.si cred ca nici voi nu v-ati terminat temele, nu? pun pariu ca toti am stat in fata laptopului/calculatorului. ...si oricum o sa ni se faca dor de scoala, pentru ca ne intalnim cu colegii si perioada aceasta de la inceputulscoliii este cea mai tare(pana se stabileste orarul, pana ne acomodam cu "invatattullaughing").pa love struckfunda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei ma mut la alta scoala, si de abia astept scoala. Poate zic altii ca sunt prost dar nu imi pasa. Ma cam plictisesc, Noroc cu TPU.

| VladPetcu a răspuns:

Cea mai frumoasa vacantazzaaa dintre toateeeee :X:X:X::*:*:*:*
Funita?:*:*:*:X:X:X:X:?

| LaNaibaa a răspuns:

Foarte frumoasa love struck

si crazyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
\m/ \m/ \m/

laughinglaughing

| RamonaRay a răspuns:

Supeerhappy Oricum mai avem jumatate din ea scoala incepe pe 10 septembrie si ar trebui sa ne bucuram de ea din plinbig grin

| ρinkie a răspuns:

Pai... scurta crying Nicio vacanta nu este cu adevarat mare daca nu dureaza o vesnicie, corect? Pff, ma plictisesc de moarte. E prea cald afara si nu pot iesi cu prietenii sad

| NoNameNoName a răspuns:

Pf... Plictisitoare. Urasc cel mai mult Vacanta Mare! Este totusi Prea Mare!

| Ioana2012J a răspuns:

Scurtă.

Întrebări similare