Ia uita-te aici si vezi ce poti face cu fierul de calcat pe par;) http://bravonet.ro/blog/o-noua-tehnologie/2011/11/17/
Am zis ca am pus-o doar de curiozitate daca nu vezi sa citesti puneti ochelari
Lil' dumbass, am citit că ai pus-o de curiozitate, dar trebuie să fii cel puţin retardat şi cel mult cu o lobotomie nereuşită să întrebi aşa ceva.Nu e logic că da,mai trebuie să întrebi asta?
Cu orice pe bază de căldura direct aplicată pe par îţi arzi părul, şi cu placa dacă te dai o oră şi în fiecare zi, şi mai ales cu fierul de călcat.
. mi-a placut raspunsu` tau. Fetita asta cica a zis ca a facut`o din curiozitare dar eu incerc sa redau intrebarea pusa de ea ``Daca iti pui firul de calcat pe par iti arzi parul?(nu ca as fi incercat asa ceva)``. Unde este partea in care spune ca doar a incercat ). Cred ca ea ar trebui sa isi ia o pereche de ochelari. Sau mai bine un nou cerebel ))
Ahh. A pus`o de curiozitate (INTREBAREA) si in timp ce punea intrebarea DE CURIOZITATE incerca sa dezlipeasca parul de pe fierul de calcat.
Da, am auzit ca asa faceau unele fete care nu aveau placa. E o mare bataie de joc de par si singurul tratament pentru a-si reveni cred ca e doar foarfeca.
Da. Daca vrei sa te convingi ia un fir de par de-al tau si pune-l pe fierul de calcat incins sa vezi ce se intampla.
Buna.
Normal,deoarece el este foarte incins.
Si arde automat parul, deoarece firul de par este foarte subtire.
Si il are imediat.