| xyxy97 a întrebat:

Buna daca iti pui fierul de calcat pe par iti arzi parul? (e doar de curiozitate nu ca as face asa cevabig grin)

Răspuns Câştigător
| Groparu a răspuns:

Ia uita-te aici si vezi ce poti face cu fierul de calcat pe par;) http://bravonet.ro/blog/o-noua-tehnologie/2011/11/17/

12 răspunsuri:
| Marin23 a răspuns:

Normal ca da laughing
Daca e incearca unu cu aburi poate scapiwinking laughing

| FerLin a răspuns:

Da. Daca vrei sa te convingi ia un fir de par de-al tau si pune-l pe fierul de calcat incins sa vezi ce se intampla. happy

| Ramo80 a răspuns:

Da, am auzit ca asa faceau unele fete care nu aveau placa. E o mare bataie de joc de par si singurul tratament pentru a-si reveni cred ca e doar foarfeca.

| negru30 a răspuns:

Nu o sa patesti nimic - doar ca o sa arati de parca ti-a luat cineva scalpul

| xyxy97 explică (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Am zis ca am pus-o doar de curiozitate daca nu vezi sa citesti puneti ochelari

| Chauderitza a răspuns:

Buna.
Normal,deoarece el este foarte incins.
Si arde automat parul, deoarece firul de par este foarte subtire.
Si il are imediat.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru xyxy97):

Lil' dumbass, am citit că ai pus-o de curiozitate, dar trebuie să fii cel puţin retardat şi cel mult cu o lobotomie nereuşită să întrebi aşa ceva.Nu e logic că da,mai trebuie să întrebi asta?
Cu orice pe bază de căldura direct aplicată pe par îţi arzi părul, şi cu placa dacă te dai o oră şi în fiecare zi, şi mai ales cu fierul de călcat.

| DeeDee01 a răspuns:

Da, normal ca ti-l arzi. La fel e si cu placa incinsa!

| Giutsa a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

laughing. mi-a placut raspunsu` tau. Fetita asta cica a zis ca a facut`o din curiozitare dar eu incerc sa redau intrebarea pusa de ea ``Daca iti pui firul de calcat pe par iti arzi parul?(nu ca as fi incercat asa ceva)``. Unde este partea in care spune ca doar a incercat rolling on the floor). Cred ca ea ar trebui sa isi ia o pereche de ochelari. Sau mai bine un nou cerebel rolling on the floor))

| Giutsa a răspuns (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Ahh. A pus`o de curiozitate (INTREBAREA) si in timp ce punea intrebarea DE CURIOZITATE incerca sa dezlipeasca parul de pe fierul de calcat.

| xyxy97 explică (pentru Giutsa):

Soarta...

Întrebări similare