Uita.te în ochii mei. Zâmbeste putin! Fa-ma sa nu regret, ca esti baiatu' la care tin !
Daca zic ca plec`! Fiti siguri ca plec. Fara amintiri sau vorbe rupte, dintr`o colectie de dezamagiri.
Si-acum îmi spui; "Ce se-ntampla, micuto, cu noi? Plini de iubire cândva, acum atât de goi "
Nu te lasa condusa, tine mereu' capul sus.
Mi-ai fost alaturi, zile bune si nopti grele! Când plângeam din despartiri sau bârfe rele!
Si nu ti-am spus câte s.au consumat. Câte s.au întâmplat cât ai fost plecat .
Maaa! Pentru cine înca nu ma place Doua puncte ics. Si multa pace .
• Mi-ai spus ca esti îndragostit de mine, eu ti-am spus ca sunt topita dupa tine, iar acum ne merge foarte bine!
Decat sa minti, ca nu vrei Sufletul tu sa mi-l iei, Mai bine pleci si ne oprim O sa doara mai putin;]
Arde amintirile cu noi ca pe o simplă ţigară pe care o fumezi cu derbedeii tăi la scară.Nu-mi pasă! Lasă!
Nimic nu poate să te înlocuiască. Avem vise împreună care trebuie să se împlinească!
M'am nascut pisica, deoarece catele sunt destule !
Încerc sa ma tin tare. Pentru ca stii, fazele astea, frate, te trezesc la realitate !
Si îmi place atunci când vii si te umilesti . Asa e în viata stii? Pe toate le platesti!
E timpu sa stii cand sa spui clar, da sau nu! Nu poate ca poate nu da pe nimeni pe spate.`!
si cica viSele se sting. de parca le scoti din priza
Au fost si certuri`...Dar supararea nu tine mai mlt de O zI `.
Bazati pe grame. La orice pas e o ispita. Haos total! Daca îti cauti îngerul pazitor, e sub masa, întru-n bar.
Gresit sau negresit, nu ma întorc. Promit!
? Pe final, totul s-a daramat usor, si'au urmat momente'n care nu ma mai faceai sa zbor.
Totu' se rezuma la un gest. La un fapt intens, facut din interes!
Si mult timp` a fost un ideal care din banal, a fost si este atat de special`!
Avem doar o viata. Si cica e lunga` Da.i scurta de tot`. cand ai cerinte de top!
•Te gândesti. Aberezi!` Trezeste`tee. Prea frumos visezii.`
Niciodata n'am umblat dupa noroc . Si daca am vrut sa iasa fum, am stiut unde sa dau foc !
Stii ca viata e ca` zarul –se rostogoleste! Cine e mai prst`. Ala se pârleste.
•Las totul în urma si mai trag un fum, ma bucur ca stii, ca sunt fericita acum.!•
Pahare pline, agitatie. Si o satena ce` face senzatie =p~!
pentru` ca ati fost târfe pe fata`. îmi ajung cinci degete sa`mi numar prietenele pe viata`.
Calca.i în picioare doar asa vei fi mare!
Ia'ma de mâna. Hai sa trecem peste toate împreuna!
Si-am auzit ca umbli cu curve ` noi , se pare ca faci tot posibilul sa uiti de noi
Hai sa refuzam orice rol pe scena regretelor!
Nu te mai gândi acum, Viata asta zboara Si o sa te doara.
Dka ´ai nevoie ? tii ca sunt ´ aici :* Striga-ma´? i vin. Nu´tsi face griji ´!"
Fete`cuminti? Asta vor baietii rai. Clar .` Baieti rai? Asta vor fetele în general .
Genul de fata care te face sa zâmbesti!
Într'o lume mare.` cu prea multe usi închise. Sunt doar o pustoaica plina de vise !
That crazy chick, don't know who she`s messing with! `
Eu pe tine nu te las . Eu pe tine te tin strâns !
Ca mi-e dor! Sa iesim odata din acest decor. Sa simt iar ca pot sa zbor cu tine, deasupra tuturor!
Let’s keep this dream for ever !
Ia`ma viata mea în brate.
Din 1o prieteni.` 5 sunt’ adevarati. Si la o problema, înca 2 fac pasi!
Doi pasi! Arunca`te de la înaltime arunca`te in amintiri când simti ca nu ti`e bine !~
Atunci când nu mai ai . îti dai seama ce ai pierdut !
Dacã cineva te`ar fi întrebat atunci, pentru tine ea ce înseamnã? Spuneai cu lacrimi în ochi, cã tot!
stii ca ma lovesc de parfumul tau si cu el as vrea sa ma-mbat mereu
Nu te mai cred. Estii` prea banal . Povestea e la final!
Asta'i momentul. baby`! Nu te opri' . danseaza dupa ritmul inimii =X. Cand ma privesti asa.` e dragoste din prima!
Zâmbesc! Poate într.o zi.` va fi ca la început !~
Hai arata ca poti.` Lasa'i masca pe toti
În mintea lui esti numai tu. Nu stie ce sa faca, începe sa te placa :X. Dar prefera sa taca.
Certurile, stii. Faze. Prostii ` Sau cand ne purtam ca niste copii ! Ce ziciii? Ai uitat
~Well. I tried to live without you.but tears fall form my eyes Lost here in this moment anD time keeps slipping by` If I could have just one wish. I'll have you by my side?
You took my fears away.anD give me love instead!
In viata oricarei fete exista un baiat pe care nu-l va uita niciodata.si o vara în care s-au întâlnit.; x
Sper ca am fost de ajutor :*
"Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău."
"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte."
„Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!"
"Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat."
"Nu plange pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut."
„Visează ca și când ai trăi pentru totdeauna, trăiește ca și când ai muri azi."
"A avea curaj înseamnă să te ridici și să vorbești.Tot de curaj însă ai nevoie ca să stai și să asculți."
"Ești o persoană diferită pentru fiecare om care te cunoaște."
Acestea sunt niste citate care ma reprezinta foarte mult si as fi fericita daca ti-ar place si tie.
Save ♥
„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta."
♥Le pui conditii, la toti care te vor
Uita-te dar nu atinge, si uite asa tu ii omori
Fermecator, ai un zambet criminal
Si fundu' ala ar trebui sa fie ilegal
Este extraordinar mersu' ala intepat
Iese din normal mersu' ala elegant
Stii prea bine, la tot ce ma refer
Graviteaza toti in juru tau fara vreun reper
As vrea sa-ti cer, sincer un autograf
Semneaza, Domnïsoara care te-a dat peste cap!