| ingerasdragalas a întrebat:

Deci am si eu o problema, prietena mea cea mai buna i-a zis baiatului pe care il plac(ea stie ca il plac), ca l-as fi jignit pe la spate.Acum el e suparat pe mine desi nu am zis niciodata nimic rau despre el.Nu vrea sa ma creada deoarece el o place pe fata asta si tot ce zice ea, el crede.
Ce as putea sa fac ca el sa nu mai fie suparat pe mine?

9 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Trebuie sa iesi din acest "triunghi" oricat de neplacut sa-ti fie.
Lasa pe baiatul ( daca tot de prietena ta ii place ), tu esti defavorizata acum in aceasta situatia si numai daca stai de-o-parte vei avea sanse cu el.
Si nici cu prietena ta sa nu mai discuti deloc despre el, timpul va rezolva daca el va alege pe ea sau pe tine.

| iulia5723 a răspuns:

Paii vorbeste cu el/. I-aatiii inima in dinti si zii ce simti. Zii ca il iubesti enorm [daca chiar il iubesti.] Crede in tine si totul se va rezolva. Cat despre prietena ta. Spune-i asa.`` Am crezut in tine de aceea ti-am zis ce simt pentru el. Iar tu m-ai dezamagit. ``

Sincer sper din suflet ca sfatul meu sa itii fie de folos. :d Fundita? smug

| alexalexa2000 a răspuns:

În primul rând, ar trebui să o rupi de tot cu fata asta.Te sfătuiesc să îi iei id-ul de mess și să vorbiți. Când vezi că ea vine pe lână el, du-te tu și pupă-l sau stai cu el ca să îi furi toată atenția și să numai stea cu ea.:d

| LauraMLD a răspuns:

Eu zic sa nu-l mai bagi in seama. sa fii nepasatoare! Sa ii arati ca nu te mai intereseaza! si cu prietena ta sa o mai raresti! Gaseste-ti alt grup sau imprieteneste-te cu altcineva si cauta sa stai pe unde sta el. cu anturajul lui. Dar fii nepasatoare! Asa sigur o sa se bage in seama el cu tine! Deci sa stai cu el in acelasi anturaj de exemplu si nici macar sa nu te uiti la el. Asa ii starnesti interes, crede-ma!
Funda?batting eyelashes

| ingerasdragalas explică (pentru LauraMLD):

Merci pentru sfat in ultmima saptamana am stat acolo cu o fata(noua mea cea mai buna prietena cu care am stat inainte sa apara cea care "m-a tradat")vorbesc cu prietenii lui dar el nu ma baga in seama, am vorbit cu el si mi-a zis de ce e suparat.

| LauraMLD a răspuns (pentru alexalexa2000):

Pai dupa aia pare disperata. si o sa o respinga si mai mult!

| LauraMLD a răspuns (pentru ingerasdragalas):

Pai si mergi in continuare asa! inceteaza sa vorebesti cu el! Stai in anturajul lui vorbesti cu tot ceilalti din jur dar pe el nu-l bagi in seama!happy Fii tare si incearca nici sa nu te uiti la el! si o sa se bage in seama el cu tine! te pup

| ingerasdragalas explică (pentru LauraMLD):

Se baga in seama cu mine injuranduma...Cand vreau sa vorbesc cu el fuge si nu ma aculta.

| LauraMLD a răspuns (pentru ingerasdragalas):

Pai tocmai! happy eu ce spun? stai in grupul lui. dar pe el nu il bagi in seama deloc!