Trebuie sa iesi din acest "triunghi" oricat de neplacut sa-ti fie.
Lasa pe baiatul ( daca tot de prietena ta ii place ), tu esti defavorizata acum in aceasta situatia si numai daca stai de-o-parte vei avea sanse cu el.
Si nici cu prietena ta sa nu mai discuti deloc despre el, timpul va rezolva daca el va alege pe ea sau pe tine.
Paii vorbeste cu el/. I-aatiii inima in dinti si zii ce simti. Zii ca il iubesti enorm [daca chiar il iubesti.] Crede in tine si totul se va rezolva. Cat despre prietena ta. Spune-i asa.`` Am crezut in tine de aceea ti-am zis ce simt pentru el. Iar tu m-ai dezamagit. ``
Sincer sper din suflet ca sfatul meu sa itii fie de folos. :d Fundita?
În primul rând, ar trebui să o rupi de tot cu fata asta.Te sfătuiesc să îi iei id-ul de mess și să vorbiți. Când vezi că ea vine pe lână el, du-te tu și pupă-l sau stai cu el ca să îi furi toată atenția și să numai stea cu ea.:d
Eu zic sa nu-l mai bagi in seama. sa fii nepasatoare! Sa ii arati ca nu te mai intereseaza! si cu prietena ta sa o mai raresti! Gaseste-ti alt grup sau imprieteneste-te cu altcineva si cauta sa stai pe unde sta el. cu anturajul lui. Dar fii nepasatoare! Asa sigur o sa se bage in seama el cu tine! Deci sa stai cu el in acelasi anturaj de exemplu si nici macar sa nu te uiti la el. Asa ii starnesti interes, crede-ma!
Funda?
Merci pentru sfat in ultmima saptamana am stat acolo cu o fata(noua mea cea mai buna prietena cu care am stat inainte sa apara cea care "m-a tradat")vorbesc cu prietenii lui dar el nu ma baga in seama, am vorbit cu el si mi-a zis de ce e suparat.
Pai dupa aia pare disperata. si o sa o respinga si mai mult!
Pai si mergi in continuare asa! inceteaza sa vorebesti cu el! Stai in anturajul lui vorbesti cu tot ceilalti din jur dar pe el nu-l bagi in seama! Fii tare si incearca nici sa nu te uiti la el! si o sa se bage in seama el cu tine! te pup
Se baga in seama cu mine injuranduma...Cand vreau sa vorbesc cu el fuge si nu ma aculta.
Pai tocmai! eu ce spun? stai in grupul lui. dar pe el nu il bagi in seama deloc!