| MonyMoniq a întrebat:

Eu am o pagina si nu prea sunt activi persoanele si am dat anunt pe pagina si cineva mi-a scris asa:
,, Parerea mea este ca ar trebui sa veniti cu ceva nou. De exemplu, care este media de varsta a tuturor celor care au dat like? Ce le place sa faca in timpul liber? Ce muzica asculta? Ce stil vestimentar au? etc...
Poate faptul ca ei nu sunt activi pe pagina asta se datoreaza si unei oarecare distanta pe care ati pus-o intre voi si utilizatori. Ceea ce vad la aceasta pagina (consursuri, poze si povesti) vad si la alte 20. Fara un banc pe zi, fara o intrebare care sa starneasca curiozitatea... De ce nu puneti un concurs care sa ii indemne si pe ceilalti sa vina cu o poveste? In fine, sa fie ceva nou, diferit de ceea ce se vede si pe celelate pagini despre adolescenti. Sa nu credeti acum ca am chef sa critic ba din contra. Facebook-ul este o retea de socilalizare pe care petrecem o gramada de timp. Ar fi pacatca adolescentii sa nu faca ceva amuzant pe o pagina cu destul de multi sustinatori. "
---Si are dreptate!
Imi puteti da niste idei! Ce sa mai pun pe pagina! Dau funda la cele mai multe si bune idei...(scuze categorie)

Răspuns Câştigător
| Constantin_Andreea_1994_aNe8 a răspuns:

Pai de exemplu elimina vedeta sau fazan ghiceste melodia sunt foarte multe lucruri happy Mai este si jocul chiceste vedeta si cine are cel mai mare punctaj primeste ceva un premiu cum ar fi un publicitate daca are o pagina, un colaj cu ce vedeta vrea el sau o diploma... Poti sa le dai niste sfaturi ce carti sa citeasca sau cele mai noi stiri. Sper ca ti-am fost de folos. :X:* Fundita!? :*

1 răspuns:
| MonyMoniq explică (pentru Constantin_Andreea_1994_aNe8):

Daca pana maine nu mai raspunde nimeni. Iti dau funda!