| ffffaraetsadt a întrebat:

Eu fac sala, ce alimente imi recomandati (sa nu ma ingras si am mai auzit ca anumite alimente te ajuta in cresterea masei musculare) si cat din ele sa mananc. Daca fac sala si am muschi, e vreun aliment care sa im descreasca masa musculara? dau funda+vot

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Kernyng a răspuns:

Legume fructe sa nu mananci carne de porc saud e vita sa mananci de pui sau carne fiarta fara chestii care ingrasa! In general fructe si legume sau aliment produse din fructe si legume

| sixtythree a răspuns:

Salut! Pt. masa musculara e bine sa iei si ceva proteine creatina. Merg foarte bine combinatebig grin Despre alimente, incearca carnea de vita pentru. ca este slaba adica, contine grasime in cantitate mica, carnea de iepure este foarte buna si ea chiar mai buna decat cea de vita si ambele sunt alimentele adica, carnurile cu cel mai mare continut de proteine si sigur te vor ajuta la masa. Numai ca pentru masa, daca zici ca faci sala, ar fi si indicat sa faci cu greutati maribig grin, pentru. masa. Si daca depui efort eu zic, ca si celelalte carnuri cum ar fi de pui, curcan sau chiar carnea de prepelita, contine si ea foarte multe proteine sau chiar ouale acestora care sunt mai concentrate decat ouale de gaina si e bine sa le consumi crude, dar sunt si mai ieftine. Succes big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrian):

Dupa ce te lasi o sa te "deformezi"? de unde ai scos o asemenea aberatie... adu si niste argumente, ca deja esti amuzant happy

| Ghergel a răspuns (pentru sixtythree):

Creatina nu iti mareste masa musculara. Doar te umfla si te face sa pari puternic iar dupa ce te lasi de sala masa musculara iti scade inapoi in plus risti sa te imbolnavesti la ficat.