Nu-mi dau seama doar din aceste capitole daca e drama, dragoste sau aventura asa ca nu stiu daca as cumpara-o, ar trebui sa mai "rasfoiesc" un pic, insa ai inceput cu o introspectie care pe multi ii poate dezarma, am prieteni care n-au citit niciodata Capitanul Fracasse pentru ca n-au putut trece de primul capitol care continea descrierea castelului si a imprejurimilor, oamenii adora dialogurile, poate ar trebui sa muti paragrafele respective dupa dialogul dintre tine si S, dupa ce vei fi atras curiozitatea cititorului.In plus, din introducere am inteles ca vei povesti ceva ce s-a intamplat deja ori cu S ai folosit timpul prezent-''spune S'',''ii spun luand-o de brat'',''sopteste'', e derutant, trebuie sa pastrezi unitatea de timp, parerea mea.
Mie personal imi place. E genul de carte pe care as citi-o si chiar as recomand-o mai departesper sa mai publici din ea
Poti publica o carte, ins acosta foarte mult plus ca e posibil sa nu-ti scoti banii din tiparit pentru ca trebuie sa-i faci publicitate pentru a fi cumparata si a scoate niste banuti plus ca tema trebuie sa fie mult mai interesanta cu idei mai complexe, nu cred ca se merita.
In primul rand, trebuie sa scoti o idee in evidenta, ceea ce nu se prea intampla in capitolele afisate. In plus, actiunea ta e prea imprastiata, incearca sa-ti organizezi ideile. Unele fraze, chiar la inceput, sunt prea lungi si te pirezi in ele. Incearca sa le scurtezi putin pastrand esentialul. Eu, cat am citit, nu mi-am dat seama despre ce e vorba. Fa totul mai clar. Mai ai de lucrat la manuscris dar it doresc succes.
Mai ai de lucrat. Se vede ca unele secvente sunt scrise in pripa fara a verifica impactul cuvintelor asupra cititorului. Daca te hotarasti sa scrii o carte, axeaza-te pe un subiect bine definit in mintea ta si pe baza lui formuleaza detaliile.Iti sugerez proza intai, fara dialog.Ca sa te obisnuiesti cu descrierile. Bafta multa!
Cartea pe care vrei sa o scrii e destul de interesantă, cel puțin mie ai reușit să-mi captivezi atenția. E adevărat că mai ai mult de lucrat dar să nu te dai bătută, merită să faci această incercare.Nu sunt unul căruia îi place să se ia după părerile altora dar după cum ai putut să citești și tu, majoritatea a rămas intrigată după primele 2 capitole așa că iți poți imagina ce va fi dacă vei mai publica și altele...:-)))Cât despre publicarea cărții tale, nu asculta de gurile rele, pentru că astăzi poți găsi tot felul de edituri care iți pot da o mână de ajutor.Multă baftă in continuare și să știi că ai și primul tău cumpărător!
Sincera pe mine m-ai facut curioasa ce se va intampla mai departe.Intr-adevar inceputul nu prea are legatura cu actiunea cartii, dar e un inceput bun.Trebuie sa fi mai increzatoare in tine, daca ai inceput pe drumul asta, du-l pana la sfarsit, nu ai nimic de pierdut, din contra iti va ridica moralul.As vrea sa citesc si alte capitole, daca se poate sa-mi trimiti pe mail-ul meu, ex_pasion@yahoo.com.Multumesc anticipat si bafta incontinuare