| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Mă numesc Alina şi aşi vrea să-mi iau un căţel. Şi mama nu prea e de acord spune că face prin casă şi toate legate de casă iar tata spune că dacă îmi ia căţel n-o să mai am timp şi de învăţat da' eu mereu mi-am învăţat. Cine mă poate ajuta? un sfat ceva sau cum aţi procedat? Apropoo aşi vrea ori bichon ori caniche... Ce ziceţi? Mersi mult

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Le spui asa

La varsat mea, colegele stau in limba cu toti baietii de pe holu scolii iar in timpul liber tot asa fac (curvasaraie)
Eu, sunt fata cu capul pe umeri, imi vad de traba mea dar vreau si eu un animal de companie intrucat consider ca este mai inteligent decat jumate din scoala/liceul in care invat.
Fara misto happy

19 răspunsuri:
| ScumpikaTha a răspuns:

Ah, si eu am aceeasi problema cu parintii... Verisoara mea a pus pe o colega/vecina sa ii cumpere cainele si sa il aduca si sa-i spuna ca este cadou. Atunci parintii ei au spus ca daca e cadou ce sa faca cu el si il pastreza... Fa asa! Funda?

| mat31new a răspuns (pentru IMC90):

Raspuns perfect.

| mat31new a răspuns:

Spune-le cum a zis @IMC90

| Balea_Alina_1996 explică (pentru IMC90):

Ai mare dreptate. mulţumesc e o idee bună :* şi plus de asta este şi adevărat laughing

| KoreaJapan a răspuns:

Ar fi bine sa iti iei un pui, pentru a-l invata,, regulile casei''. Este foarte greu sa inveti un caine deja adult.Cat despre ce spune tatal tau ar putea fi insa adevarat chiar daca nu crezi... Sa spunem ca ai de invatat pentru testul de maine la istorie. Hoppa, pufulici a intrat camera. Este asa de draguuut! Se alinta pe langa piciorusul tau. Spui,, lasa ca mai am timp, ma joc putin cu pufi''. Dar uite ca,, putin'' devine o ora, doua...

| mat31new a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

O alegere corecta, succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Daa ai dracu, multi cu inteligenta lor te mai si musca cand se fac mari (si nu doar pe tine)!

| Balea_Alina_1996 explică (pentru KoreaJapan):

Mi se întâmplă des, de exemplu cu calculatorul sau televizorul. aşa este da' ştiu să mă limitez.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Ori il cumperi, ori te uiti pe net sau in ziar pentru donatii.
Bafta.

| Delia_Mihaela_1986 a răspuns:

Eu am 3 caini si stau la bloc :]. Parintii mei mi-au luat un bichon acum 3 ani, si a fatat dintre care 2 pui ii am eu. Si au amandoi 2 luni. Iti pot da unul, c-am acum e perioada;].

| IMC90 a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Cu placere happy

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Va veni vremea cand vei invata ca oamenii musca mai rau ca animalele

| Balea_Alina_1996 explică (pentru IMC90):

Cred că ai dreptate

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Delia_Mihaela_1986):

Bună Delia. nu mai bine îşi dau adresa mea de mess şi vorbim acolo? Acum nu sunt sigură dacă voi cumpăra căţeluşul de la tine da' măcar o mică prietenie. uite aici : alinutza_cosmina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Poate ca tu ai avut parte doar de animale si de aia!

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hehe, nu stii ce vorbesti happy

omul e cel mai nenorocit animal, dar asta realizezi in timp iar deocamdata esti prea tanar

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru KoreaJapan):

laughing

| Salcianu_Mirela_1983 a răspuns:

Îți dau eu un caniche ieftin care nu lasa par deloc si știe sa-si facă nevoile pe u n covoras special! Suna-Ma la 0726 383 917

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Salcianu_Mirela_1983):

Bună Mirela! Acum nu sunt sigură n-am vorbit cu părinţi... dar pentru orice eventualitate te rog bagă adresa mea de mess la tine în messenger: alinutza_cosmina, dacă nu uite e-mailul meu : alinutza_cosmina@yahoo.com. Oricum mulţumesv frumos pentru propunere, ţinem legătura:*:*! O seară plăcută!