| Elly4all a întrebat:

nu stiu daca va mai intrebat cineva acest lucru pana acum dar o sa mai zic eu, ati vrea sa facem un piknik si sa ne intalnim cei care pot bine inteles( membrii TPU), nu ar fi tare?winking
Astept raspusuri pozitive daca se poatewinking!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu luati in vedere o reuniune la mare?! Daca tot e vara unde mai bine sa petreci daca nu pe malul marii? E o idee, asa va alegeti cu poze in grup care vor aminti de o vara frumoasa, impreunahee hee

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi tare... dar unde? in Bucuresti? \dancing

mlm
| mlm a răspuns:

Sincer nu este rea ideea, dar trebuie anuntata din timp, ca sa poata veni si cei din afara localitatiiwinking

| psiholoaga a răspuns:

Ar fi sooooper tare! Anunta-ma daca se leaga ceva. Pooop!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am zis si eu, acum putin timp laughing

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Usor de zis, greu de realizat. Ar fi super tare laughing

Răspuns utilizator avertizat
Anna
| Anna a răspuns:

De-acord, organizati intalnirea si eu va onorez cu prezentalaughing

| DenissaDeea a răspuns:

Depinde si in ce oras doresti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai fost o initiativa din pacate esuata... dar cine stie happy

| anonim a răspuns:

Anna-daca vii si tu, atunci vin si eu.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva la mijloc, dar daca stau bine sa ma gandesc, unii sunt in strainatate si n-o sa iasa bine (cu mijlocul). Ideea e grozava. Nu ma dau inlaturi de la niciun chef. Voi bifa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, eu propun sa ne vedem in Bucuresti si daca aduceti bani, va fac cinste rolling on the floor

Anna
| Anna a răspuns:

Nu bro, face eu cinste la toti, dar platiti voi sa nu va simtiti prostlaughing.

Shin
| Shin a răspuns:

Pot venii si userii mai noi? sau doar cei vechi? happy
Shin.

| marria a răspuns:

E o idee foarte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Este o idee foarte buna... As prefera in afara Bucurestiului... daca se poate... happy
Se poate oferi cineva sa organizeze, si apoi vom veni...
Eu deja m-am hotarat sa particip happy

| remus a răspuns:

Eu sint de acord, daca e posibil in centrul tarii, la sibiu... eu sint la dunare aproape de intrare in tara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna fetele nu platesc, nu stiai? Platesc baietii in limita portofelului... daca depasim limita, o stergem englezeste rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@bro-fetele nu platesc consumatia, insa ele intotdeuna platesc in alta parte. rolling on the floor rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Da, chiar mi-ar placea. Dar trebuie sa ne organizam din timp.
@Shin : bineinteles ca poti veni, toata lumea e invitata tongue

| Elly4all explică:

winking eu una propun in Bucurestiwinking

| Elly4all explică:

In vacanta de varawinking ce ziceti?

| remus a răspuns:

Numai ce nu vrem nu se poate, daca iti doresti... din toata fiinta ta vei ramine insarcinata, rabdare si credinta!

| Elly4all explică:

Pote veni oricine dorestewinking

| borsec a răspuns:

Da ar fi tare, sa ma anunte si pe mine cineva... dar sa fie intalnirea in Bucuresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa veniti cu buletinu' sa vedem cine are voie sa bea laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Elly, eu am mai propus chestia asta, inca din iarna! Daca nu crezi, intreaba-l pe bBula si pe cei mai vechi de aici, sau citeste la mine, pe la sfarsitul lui februarie! Dar nu s-a prea inghesuit nimeni! Acum, ca a dat caldura, ti-a picat fisa! OK! Ar putea fi foarte fain! dar CORECT ar fi undeva in centrul tarii, pentru a fi o distanta relativ egala intre zone, si nu doar pentru bucuresteni sa fie "la colt"! Unde ar fi corectitudinea?, daca unii fac 5-600 de km, iar altii, 2 statii de metrou?! Deci, cineva care se pricepe, si eventual a mai si facut asa ceva, si e si dispus, daca majoritatea e de acord, sa scrie! In concluzie, sunt Pentru! mai in vara! si vom purta pe tricou numele, sau poza de aici, ca sa ne recunoastem!

| borsec a răspuns:

Foarte tare PsihoSex...sau ne facem tricouri inscriptionate TPU

| Elly4all explică:

Psihosex, eu nu am zis ca nu te cred daca ai fi citit cu mai muta atentie ce am scris ti-ai fi dat seama ca am si mentionat ca nu eram sigura daca am mai postat cineva intrebarea aceasta, asa ca te rog sa nu ma acuzi pe mine ca mi-a picat mie fisa acum te rog frumos...sida e mai frumos vara.decat iarna. app buna idee cu tricourile sunt de acord si sper ca ai inteles!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Elly, relax!, nu te-a acuzat nimeni de nimic!, am amintit doar! Cinu: la mare nu e nici echidistant, si e prea fara umbra! Pe cand in ceva de gen BRASOV, (eu sunt din Timisoara!) ar fi atat aproximativ echidistant, cat si umbra!, ca sa nu mai zic de aerul foarte curat! La mare ne-am prea usca!, e prea plat, etc...