Sincer nu este rea ideea, dar trebuie anuntata din timp, ca sa poata veni si cei din afara localitatii
Eu sint de acord, daca e posibil in centrul tarii, la sibiu... eu sint la dunare aproape de intrare in tara.
Da, chiar mi-ar placea. Dar trebuie sa ne organizam din timp.
@Shin : bineinteles ca poti veni, toata lumea e invitata
Numai ce nu vrem nu se poate, daca iti doresti... din toata fiinta ta vei ramine insarcinata, rabdare si credinta!
Da ar fi tare, sa ma anunte si pe mine cineva... dar sa fie intalnirea in Bucuresti.
Elly, eu am mai propus chestia asta, inca din iarna! Daca nu crezi, intreaba-l pe bBula si pe cei mai vechi de aici, sau citeste la mine, pe la sfarsitul lui februarie! Dar nu s-a prea inghesuit nimeni! Acum, ca a dat caldura, ti-a picat fisa! OK! Ar putea fi foarte fain! dar CORECT ar fi undeva in centrul tarii, pentru a fi o distanta relativ egala intre zone, si nu doar pentru bucuresteni sa fie "la colt"! Unde ar fi corectitudinea?, daca unii fac 5-600 de km, iar altii, 2 statii de metrou?! Deci, cineva care se pricepe, si eventual a mai si facut asa ceva, si e si dispus, daca majoritatea e de acord, sa scrie! In concluzie, sunt Pentru! mai in vara! si vom purta pe tricou numele, sau poza de aici, ca sa ne recunoastem!
Psihosex, eu nu am zis ca nu te cred daca ai fi citit cu mai muta atentie ce am scris ti-ai fi dat seama ca am si mentionat ca nu eram sigura daca am mai postat cineva intrebarea aceasta, asa ca te rog sa nu ma acuzi pe mine ca mi-a picat mie fisa acum te rog frumos...sida e mai frumos vara.decat iarna. app buna idee cu tricourile sunt de acord si sper ca ai inteles!
Elly, relax!, nu te-a acuzat nimeni de nimic!, am amintit doar! Cinu: la mare nu e nici echidistant, si e prea fara umbra! Pe cand in ceva de gen BRASOV, (eu sunt din Timisoara!) ar fi atat aproximativ echidistant, cat si umbra!, ca sa nu mai zic de aerul foarte curat! La mare ne-am prea usca!, e prea plat, etc...
Davyduchiha2001 întreabă: