| Elly4all a întrebat:

nu stiu daca va mai intrebat cineva acest lucru pana acum dar o sa mai zic eu, ati vrea sa facem un piknik si sa ne intalnim cei care pot bine inteles( membrii TPU), nu ar fi tare?winking
Astept raspusuri pozitive daca se poatewinking!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu luati in vedere o reuniune la mare?! Daca tot e vara unde mai bine sa petreci daca nu pe malul marii? E o idee, asa va alegeti cu poze in grup care vor aminti de o vara frumoasa, impreunahee hee

40 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Frati...eu as veni.Doar ca nu e asa usor sa le zic alor mei "ma gasiti in Brasov cu niste oameni pe care ii stiu de pe net". Asa e cand esti (inca) minor.Pana la vara voi fi majora... dar asta nu inseamna ca ma lasa parintii sa merg asa de capul meu sad

| clara a răspuns:

Super tare! exact la asta ma gandeam si eu asearalaughing. si mi se parea amuzant cand ma imaginam in mijlocul unei mari multimi care striga: -"emiiilleeee!".-"aici sunt!"... -"annooooo! unde umbli fato?"... -"Brooo, vino-ncoace!". -"d-le ingineer!"...-"psiholoagoooo!"...-"care-i cutarescu?"...etc. laughing cred ca as muri de ras si de satisfactie...super super...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da ar fi tare..anunta.ne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci o sa purtam etichete atirnate de git, cu numele ca sa ne recunoastem. Pe mine o sa ma recunoasteti din prima, va garantez rolling on the floor

| lia a răspuns:

Eu vin cu cea mai mare placere, daca platesc baietii laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De ce nu ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Platim Lia, platim... da' asa, pentru orice eventualitate vezi sa nu uiti banii acasa rolling on the floor

Janina
| Janina a răspuns:

F tare happy

| remus a răspuns:

Da sint de acord, te rog sa ma scuzi am postat raspunsul anterior de la alta intrebare, anunta-ma te rog cum decurge initiativa...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi undeva in mijlocul tarii as face un efort sa vin, pana la Bucuresti e mult de mers si destul de scump, totusi.
Mi-ar place insa sa ne intalnim. Sunt convinsa ca ne-am intelege bine. Daca pana la urma se leaga ceva si eu as vrea sa fiu anuntata.