| Elly4all a întrebat:

nu stiu daca va mai intrebat cineva acest lucru pana acum dar o sa mai zic eu, ati vrea sa facem un piknik si sa ne intalnim cei care pot bine inteles( membrii TPU), nu ar fi tare?winking
Astept raspusuri pozitive daca se poatewinking!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu luati in vedere o reuniune la mare?! Daca tot e vara unde mai bine sa petreci daca nu pe malul marii? E o idee, asa va alegeti cu poze in grup care vor aminti de o vara frumoasa, impreunahee hee

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi tare... dar unde? in Bucuresti? \dancing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da ar fi tare..anunta.ne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am zis si eu, acum putin timp laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai fost o initiativa din pacate esuata... dar cine stie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva la mijloc, dar daca stau bine sa ma gandesc, unii sunt in strainatate si n-o sa iasa bine (cu mijlocul). Ideea e grozava. Nu ma dau inlaturi de la niciun chef. Voi bifa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, eu propun sa ne vedem in Bucuresti si daca aduceti bani, va fac cinste rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Este o idee foarte buna... As prefera in afara Bucurestiului... daca se poate... happy
Se poate oferi cineva sa organizeze, si apoi vom veni...
Eu deja m-am hotarat sa particip happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna fetele nu platesc, nu stiai? Platesc baietii in limita portofelului... daca depasim limita, o stergem englezeste rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa veniti cu buletinu' sa vedem cine are voie sa bea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci o sa purtam etichete atirnate de git, cu numele ca sa ne recunoastem. Pe mine o sa ma recunoasteti din prima, va garantez rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Platim Lia, platim... da' asa, pentru orice eventualitate vezi sa nu uiti banii acasa rolling on the floor