| ClaufiaNeko a întrebat:

Okay, nu știu cum să încep. Este o întâmplare destul de bizară. Prin anul 2008, pe Cartoon Network sau Minimax era un desen la care m-am uitat de câteva ori și îmi amintesc foarte puțin din acesta. Era vorba despre un băiat care călătorea prin spațiu și ajungea în tot felul de locuri. Unul dintre acestea ar fi: o planetă roșie, de dimensiunea băiatului, învelită într-un strat de sticlă prin care se vedeau niște omuleți în 2D îmbrăcați în armură spartană care se omorau între ei iar băiatul încerca să-i oprească. Nu știu exact ce a făcut mai departe. Un alt loc pe care l-a vizitat, era o planetă pe care totul era invers. Când avea să întrebe direcțiile pe cineva, acea persoană îi explica și arăta în direcțiile opuse. Până și o vioară la care cânta cineva suna precum un fluier sau alt instrument (orice în afară de vioară). Ați văzut cumva ceva asemănător? Nu știu numele. Îl caut de mai mulți ani și nu am găsit ceva care să se potrivească descrierii... Dacă știți ceva în legătură cu acest desen misterios, vă rog să lăsați un răspuns. Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| alex495 a răspuns:

Ai putea sa mi dai detalii cum arata baiatul?

| ClaufiaNeko explică (pentru alex495):

Nu știu exact, dar cred că avea părul scurt, roșcat/portocaliu și, dacă-mi amintesc bine, personajele nu vorbeau. Se auzea doar muzica din fundal

| AdrianaBacescu a răspuns:

Era pe Cartoon Network sau pe Minimax?

| ClaufiaNeko explică (pentru AdrianaBacescu):

Probabil că era pe Minimax, dar nu sunt sigură.