| AnonimaRo a întrebat:

Buna prieteni :*! Am si eu o intrebare : cand si ce se colinda (data-colindul) va rog sa imi spuneti :*

Răspuns Câştigător
| NormalUser a răspuns:

Pe 23 Buna Buna seara la Mos Ajun pe 24 in seara de ajun se colinda cu Floriile Dalbe si pe 31 cu Plugusorul.

9 răspunsuri:
| ErrChan a răspuns:

Cand se colinda? pe 24 decembrie. Poti canta ce colinde vrei tu.
Eu iti recomand Deschide Usa Crestine este foarte frumoasa. Sper ca te-am ajutat

| Luckan110 a răspuns:

Pe 24 e "Buna dimineata"(canta ce vrei), Pe 31 e "Plugul"(iti recomand un plug mare si frumos daca vrei sa colinzi mult), iar pe 1 e "Sorcova"(daca esti fata)

| DV a răspuns:

Pai..se colinda in ajunul Craciunului adica pe 24 decembrie si iti recomand mai pe seara ca dimineata si la pranz nu-ti deschide nimeni...Dom dom sa naltam, Deschide usa crestine, Zurgalai(veseli zurgalai)funda?
love struck

| Broadband a răspuns:

La noi pe 23 se colinda

| Damn26 a răspuns:

Pe 24 decembrie seara. se colinda., pe 31 decembrie seara se merge cu uratul. iar pe 1 ianuarie dimineata se merge cu sorcovitul.
Colinde si uraturi si detalii despre sorcovit poti gasi pe google. Sunt colinde si uaraturi chiar foarte frumoase. :*

| BlackEyedGirl a răspuns:

In mod normal se colinda pe24 decembrie seara, dar multi se duc si cu 2-3zile inainte. Poti canta ce vrei tu (sa fie colind laughing )

| ANONIM49112911 a răspuns:

Doimnul profesor de religie ne-a zis ca se merge cu colindul dupa 20 decembrie. Pe 24 cu Mos Ajunul, pe 31 cu plugusorul, iar pe 1 cu sorcova.

| andrada31 a răspuns (pentru ANONIM49112911):

Pe 24 si poti cantabig grineschide usa crestine, O ce veste minunata, Domn Domn sa inaltam, Astazi s-a nascut Hristos si mai poti merge cu steaua sau plugusorul.

| MrRava13 a răspuns:

24 dec

Întrebări similare