Eu sunt genul care crede că totul e bun, atâta timp cât nu e făcut în exces.
Problema nu e că omorâm animale pentru hrană. Organismul nostru este omnivor. Şi alte animale omoară pentru hrană.
Problema e că omorâm PREA MULT. Aproape jumătate din produseledin carne sunt ARUNCATE. Simplu, pentru că sunt prea multe. Efectiv omoară, taie, apoi aruncă pentru că se strică. E carne.
Dacă am omorî mai puţin, doar atât cât avem nevoie, sau am da mâncarea celor care nu au, înainte să se strice, totul ar fi perfect.
Cea mai mare problemă a rasei umane e că dă în extreme.
Faptul că omori ca să mănânci nu e barbar.
Faptul că omori şi arunci...asta e adevărata barbaritate.
Ca să nu mai zic de vânători: oamenii sunt printre singurele fiinţe care omoară din plăcere, ceea ce mi se pare scârbos.
Incearca sa mananci tu carne de soia care are un gust bleah, nici eu nu sunt pro uciderea in EXCES, dar eu unul nu pot supravietui fara carne.
Ai dreptate, vanatorii si braconierii ar trebui pedepsiti aspru pentru ceea ce fac! O merita!
Vanatorii ar trebui CEL PUTIN amendati pentru chestiile astea. Si oricum vanatorii vaneaza animale, le duc la eu stiu ce fabrici de mezeluri, si aia baga tot felul de chestii prin carnurile alea Vanatorii vaneaza doar pentru BANI, ei vand tot ce prind.
Greşeşti.
Vânătoarea este un "sport" pentru o grămadă de oameni. Ucid, iau capul/coarnele ca trofeu şi gata.
Poate, dar nu ar trebui sa ucide animale rare! Iar ei chiar pe acelea le urmăresc pentru ca sunt mai valoroase si câștiga mai multi bani. Câte sute de specii nu au fost periclitate din ce, in ce mai tare si au dispărut in cele din urma. Si, din pacate, inca mai sunt multe in pericol de dispariție totala!
Hă...hu...
Poate nu ai înţeles bine. O să ţi-o spun mai uşor: Nu sunt de acord cu vânătoarea.
Nu as zice ca au suflet, pentru ca nici noi nu avem, dar simt si ele durerea ca si noi.
Ok, înseamnă ca am înțeles eu greșit. Nici eu nu sunt de acord, mi se pare o prostie! Animalele sunt nevinovate, au si ele suflet si trebuie protejate!
VineSoarele întreabă: