| Cristian_Daniel_1990_2tOU a întrebat:

Bună seara tuturor TPU. Am o întrebare la care nu am găsit un răspuns pe net și niciunde, dar sper să găsesc la voi. Acum mi-am făcut cont pe TPU și sper să nu fie vreo problemă, în fine, trecem la subiect.
Deci am un cont de facebook pe care în urmă cu ceva timp foloseam programe pentru diverse chestii care cereau acces tokenuri și eu le băgam ca prostu iar acum distribuie singur facebook-ul meu imagini de pe pagini și de la chinezi și de la arabi și nu mai suport, "prietenii" mei de pe facebook nu mai suportă, mi-am pierdut în jur de 3000 de prieteni din cauza spamului făcut. Am aflat că trebuie să intru undeva la aplicații și să șterg toate aplicațiile sau să-l dezactivez, le-am făcut pe ambele, l-am dezactivat de tot însă tot trimite! Nu știu ce să fac aștept urgent un răspuns și dau și fundiță celui mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Sunt un ahtiat de IT.Nu am cont pe Facebook, dar cred ca daca raportezi la conducerea retelei sociale, te vor ajuta, doar pentru faptul ca sunt si ei direct interesati de decimarea spamului.

1 răspuns:
| Cristian_Daniel_1990_2tOU explică (pentru MskDesign):

O să-ți dau totuși ție totuș funda. Am rezolvat singur, mi-am schimbat parola și a funcționat. Mulțumesc totuși pentru ajutor.