Iti iei o rochie cat mai sexy ca sa vada ca nu esti asa cum crede ei.parul desfacut indreptat cu placa daca se poate.si niste pantofi cu toc normal.machiata nu foarte strident.si incearca sa ii ignori daca mai comenteaza ceva.e mai bine asa
Andreeaanda: am doar 12 ani jumate si sunt clasa a 7-a, deci imi iau balerinii, niste blugi, un tricou. mrg. gasesc eu. si voiam sa imi fac parul in bucle. isi sa il aranjez. si. sa ma machez. putin. si gata. ce zici? ar fi bine?
Si eu sunt in clasa 7, si la scoala sunt o fata,, normala '', adica pantaloni, tricou sau bluza, parul in coada, fara make up.iar seara la petrecere sunt total schimbata Eleganta, machiata (dar nu exagerat de mult, asa ca pentru o domnisoara :d )Cateodata si tocuri, iar parul mi-l fac intins, si putin tapat ca sa para mai matura.
Inteleg ca vrei sa ii faci sa vada o schimbare in tine (asta dupa programul de scoala ) dar nu cred ca vei reusi asta daca te machiezi pana in spranceana, daca ai parul bucle si tocuri in care nu poti merge, (nu mai vorbim de rochite exagerat de scurte.Parerea mea)
Chestia este, ca,, in zilele noastre'' baietii apreciaza fetele care au fustite scurte, care sunt foarte machiate si care au numai figuri in cap, nu mai vorbim de fizic, cu cat au picioarele mai subtiri cu atat sunt mai subtiri cu atat sunt mai frumoase(asa sunt ei ) si adora papusile alea plastificate (pline de interventii chirurgicale etc ) Dar le apreciaza doar pentru o noapte -doua ..si sunt prosti, ca tot la noi fetele de casa se intorc iar noi ca proastele ii iertam( bine, unora nu le poti rezista :d ).Asa ca : fii naturala, iar daca vrei sa pari mai matura ok, incearca trucuri de astea destul de naturale adica o rochita mulata care iti sta bine si eventual niste pantofi suna foarte bine
Si inca ceva, multe fete merg in club, in bar si etc, ok nu zice nimeni ca nu ai voie in club, in bar, dicto etc dar toate cu limita, adica un baiat iti spun eu ca apreziaza mai mult o fata care nu fregventeaza locuri de astea. Bineinteles si eu am fost sin in club si in bar dar nu am facut din asta o obisnuinta.
Mai exista o solutie.Fi matura si la scoala si dupa ore, baietii apreciaza o fata care nu chicoteste, care nu are figuri si etc.Arata-le ca gandesti si ca ti-ai dat seama de anumite lucruri! Si regula de aur :Nu-i baga in seama, si fii tu! Va veni soarele pe strada fiecaruia si vei gasi un baiat care sa te aprecieze pentru tot ceea ce esti, si fara machiaj, fara celelalte.
Asta este parerea mea, acum faci ce vrei.
Bafta!
Eu ma refeream. de o zi de nastere. mrg. vreau sa le demontrez ca ma pot schimba. cum pot face asta? adica de ex. cum pot sa imi fac parul' si chestii d'astea. eu rochite nu prea am. asta e problema. si cu toc nu prea port. te roog. daca imi explici mult mai mult. iti dua o funda, un vot. si tot respectu' meu
Pai du-te la coafor, nu este scump, iar coafeza iti va spune ce te avantajeaza, cat despre imbracaminte, iti poti cumpara o rochita simpla, sau colanti cu o camasa alba din aceea cu, curea maro si niste pantofi cu toc ortopedic...sau, o rochita si pantofi cu toc ortopedic este foarte finut, eventual o bratarica si un inel si esti gata
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: