| AndreeaIsNoQueen a întrebat:

Buna sunt Andreea am aproape 12 ani.

Si vreau sa ma pregatesc un pic pentru Halloween-ul viitor.

Dau o petrecere acasa si vreau sa hotarasc ce o sa facem.

Si o sa va dau niste variante si vreau sa imi spuneti cum vi se pare fiecare varianta:
A)Facem spiritism big grin
B)Mergem la cimitir dar e departe rau X-(
C)Mergem la colindat Trick or Treat!
D)Cautam in casa fantome si ne speriem unii pe altii de sarim in copaci rolling on the floor
E)Ne uitam la un film de groaza
F)Jucam jocuri de groaza ca:Monster high, Cine e criminalul, Vanatorii de fantome, etc.
G)Facem farse lui mama, tataie, mamaie, matusa, unchiul etc.
H)Petrecem pana la 11 sau 12 noaptea, dar s-ar putea sa mergem la scoala ca e miercuri Halloween'ul dar s-ar putea sa fie vacanta big grin.
Credeti ca puteti? Si raspunsuri mai multe! Cel care e cel mai detaliat primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Ker0s3x a răspuns:

Eu as recomanda urmatoarele lucruri: 1.Cautati in case fantome si va speriati unii pe altii 2.Cumparati popcorn si cola (preferatele mele depinde ce va place voua ) 3. Un film de groaza 4. Jucati jocuri de groaza (scary maze e destul de fain... dati volumul mai tare ca sa fie mai interesant laughing ) 5.Petreceti cu muzica, suc si ceva gustari pana la 11-12 noaptea 6. (Cea mai importanta) Va simtiti bine big grin. Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA? happy

5 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Halloween-un este o sarbatoare eretica ce nu prezinta substanta sau vreo semnificatie sacra cu caracter moral.

| 2487283ioo a răspuns:

Ai de viata meaaaa
De Revelion ce faceti fratilor? (e ianuarielaughing)) )

| LegalizeWeeDs a răspuns:

Pentru niste copii de 12 ani... Cel mai normal ar fi sa priviti un film, nu prea horror, sa mancati popcorn si sa beti Cola... laughing

| AndreeaIsNoQueen explică (pentru LegalizeWeeDs):

Nu vad ce e amuzant in asta si ca sa stii am zis sa comentati la variante nu facem ce vrei tu si ca sa stii ti-am zis sa raspunzi la variante si sa spui daca sunt bune sau nu si raspunsul tau e jignitor pentru mine si vreau o petrecere infricosatoare si nu sa ne uitam doar la film intinsi pe canapea!

| Anonimus11122 a răspuns:

Parerea mea e.ca de hallowen,cel mai distractiv ar fi cu niste filme de groaza,jocuri,povesti de groaza,popcorn, un suc, prin cimitir degeaba va apucati sa umblati de nebuni... Funda big grin