Eu as recomanda urmatoarele lucruri: 1.Cautati in case fantome si va speriati unii pe altii 2.Cumparati popcorn si cola (preferatele mele depinde ce va place voua ) 3. Un film de groaza 4. Jucati jocuri de groaza (scary maze e destul de fain... dati volumul mai tare ca sa fie mai interesant ) 5.Petreceti cu muzica, suc si ceva gustari pana la 11-12 noaptea 6. (Cea mai importanta) Va simtiti bine . Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?
Parerea mea e.ca de hallowen,cel mai distractiv ar fi cu niste filme de groaza,jocuri,povesti de groaza,popcorn, un suc, prin cimitir degeaba va apucati sa umblati de nebuni... Funda
Pentru niste copii de 12 ani... Cel mai normal ar fi sa priviti un film, nu prea horror, sa mancati popcorn si sa beti Cola...
Nu vad ce e amuzant in asta si ca sa stii am zis sa comentati la variante nu facem ce vrei tu si ca sa stii ti-am zis sa raspunzi la variante si sa spui daca sunt bune sau nu si raspunsul tau e jignitor pentru mine si vreau o petrecere infricosatoare si nu sa ne uitam doar la film intinsi pe canapea!
Halloween-un este o sarbatoare eretica ce nu prezinta substanta sau vreo semnificatie sacra cu caracter moral.
anonim_4396 întreabă: