E normal sa-ti faci griji.Si eu am trecut prin asta si desi eram buna la materiile acelea cand am ajuns la examen m-am blocat.Dar sa stii ca nu e asa greu, trebuie doar sa te concentrezi foarte bine pe ce ai de facut pentru ca de asta depinde un loc bun cand vei intra la liceu.
Crede-ma, profesorii, parintii incearca sa te sperie cat mai mult ca sa inveti mai mult, sa fi pregatita pentru suprize, am trecut si eu prin asta si crede-ma, cand m-am trezit cu foaia in fata, am luat o gura de aer si aia e, am inceput. Gandeste-te ca dupa examenul de mate, o sa simti o eliberare profunda, o sa te simti foarte bine.Nu-ti urez noroc pentru ca nu exista, ti-l faci tu, si sper sa iei nota mare, liceul nu este deznodamantul vietii, este alt pas, daca nu-ti place liceul, il schimbi. Trebuie doar sa te calmezi.
Daca te temi de examenul asta ce te faci cand dai bacul, sau sesiune de la facultate? E normal sa ai emotii dar e un examen de nivel mediu, toti trecem prin el mai devreme sau tarziu. Relaxeaza-te nu e un examen asa important, te trecut il treci sigur, trebuie sa fi chiar retardat sa pici, relaxeaza-te, invata, pregateste-te repeta dar si relaxeaza-te profita de timpul liber sa faci activitati care sa iti ia gandul de la chestia asta.
Daca inveti il vei lua cu siguranta nu iti fa probleme. Nu e materia grea deloc, sa vezi la facultate cum o sa fie intr-o sesiune de 10 examene + restante din anii anteriori, materii mult mai grele si mai complexe. Oricum imi amintesc ce senzatie placuta ai cand dai ultimul examen, sau treci de ce a fost mai greu. As schimba in orice moment locurile cu tine sincer e o senzatie unica in viata, poate dupa bacalaureat o mai simti. Profita de ocazie, distreaza-te cu colegii dar si invata materia si o sa fie lejer la examen, cu emotiile mai greu dar trec si alea. Si dupa iti garantez ca vei avea una din cele mai frumoase veri din viata ta.
Gandeste-te ca au luat altii care nu stiu nimic.Asta inseamna ca tu iei sigur si cu nota mare.
Uite, ideea e ca orice ai zice sau face tot ingrijorata ramai. Si eu sunt in clasa a 8-a si acelasi sentiment il am si eu. Nu pot scapi de el. Dar nu iti fa griji ca dupa ce il dai o sa dai o petrecere mare unde numai o sa te distrezi. Acum iti spun secretul meu: eu cand ma gandesc la examen incerc sa imi distrag atentia cu banchetul. Cum o sa fie, cu ce o sa ma imbrac, etc. credeam merge! Succes si daca gasesti ceva care sa te calmeze sa imi spui si mie te rog!
Si eu sunt tot in aceiasi stare ca si tine..Si mereu ma gandesc ca nu voi intra la liceul pe care mi-l doresc.E normal sa fi asa pesimista..Eu mereu incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca o sa iau nota mare..La fel o sa iei si tu! O NOTA MARE!
Tu chiar ai motive să te temi. Eşti agramată, nu prea ştii să scrii.
Trebuie sa fii sigura pe tine sa nu te sperii ca si eu sunt in aceeasi situatie daca te sperii de examen la bac ce mai faci lesini
Buna ..tot ce trebuie sa faci este sa uiti de stres, si de agitatia din jurul tau si eu am fost la fel ca tine, dar a fost totul bine asa ca nu te ingrijora, chiar nu ai de ce ..gandeste`te ca este un simplu examen si ca vei reusi p.s noaptea visezi asa deoarece te gandesti prea mult si adormi cu gandul asta..incearca sa fii calma, si pregateste`te din timp ca sa iei o nota mare mult succes! :*
Fata stai calma nu trebuie sa te gandesti numai la el si eu faceam la fel anul trecut dar am zis sa nu ma mai gandesc la el...si a mers.l-am trecut si acum sunt la liceu incearca sa uiti cand iti vine gandu' la el incearca sa faci alt ceva. sper ca te-am ajutat