| DiannaDia a întrebat:

Sunt in clasa a 8 a si ma ingrozesc de examenul de la sfarsit. De ce tot visez ca nu-l voi lua? Imi este asa frica. De ce tot am senzatia asta? Am rezultate bune, sunt premianta insa ma ingrozeste gandul cand aud de examen. Funda! Pentru cine a mai trecut prin asta. happy

11 răspunsuri:
| zwarasevski a răspuns:

Si eu sunt tot in aceiasi stare ca si tine..Si mereu ma gandesc ca nu voi intra la liceul pe care mi-l doresc.E normal sa fi asa pesimistalaughing..Eu mereu incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca o sa iau nota mare..La fel o sa iei si tu! O NOTA MARE!laughing

| chukhy a răspuns:

Buna ..tot ce trebuie sa faci este sa uiti de stres, si de agitatia din jurul tau puppy dog eyes si eu am fost la fel ca tine, dar a fost totul bine love struck asa ca nu te ingrijora, chiar nu ai de ce ..gandeste`te ca este un simplu examen si ca vei reusi puppy dog eyes p.s noaptea visezi asa deoarece te gandesti prea mult si adormi cu gandul asta..incearca sa fii calma, si pregateste`te din timp ca sa iei o nota mare love struck mult succes! :*

| andreeawtf1698 a răspuns:

Fata stai calma nu trebuie sa te gandesti numai la elwinking si eu faceam la fel anul trecut dar am zis sa nu ma mai gandesc la el...si a mers.l-am trecut si acum sunt la liceu incearca sa uiti cand iti vine gandu' la el incearca sa faci alt ceva. sper ca te-am ajutathappy

| Bondarel99 a răspuns:

E normal sa-ti faci griji.Si eu am trecut prin asta si desi eram buna la materiile acelea cand am ajuns la examen m-am blocat.Dar sa stii ca nu e asa greu, trebuie doar sa te concentrezi foarte bine pe ce ai de facut pentru ca de asta depinde un loc bun cand vei intra la liceu.

| SmilePleaseXoXo a răspuns:

Uite, ideea e ca orice ai zice sau face tot ingrijorata ramai. Si eu sunt in clasa a 8-a si acelasi sentiment il am si eu. Nu pot scapi de el. Dar nu iti fa griji ca dupa ce il dai o sa dai o petrecere mare unde numai o sa te distrezi. Acum iti spun secretul meu: eu cand ma gandesc la examen incerc sa imi distrag atentia cu banchetul. Cum o sa fie, cu ce o sa ma imbrac, etc. credeam merge! Succes si daca gasesti ceva care sa te calmeze sa imi spui si mie te rog!

| Adrianetc a răspuns:

Crede-ma, profesorii, parintii incearca sa te sperie cat mai mult ca sa inveti mai mult, sa fi pregatita pentru suprize, am trecut si eu prin asta si crede-ma, cand m-am trezit cu foaia in fata, am luat o gura de aer si aia e, am inceput. Gandeste-te ca dupa examenul de mate, o sa simti o eliberare profunda, o sa te simti foarte bine.Nu-ti urez noroc pentru ca nu exista, ti-l faci tu, si sper sa iei nota mare, liceul nu este deznodamantul vietii, este alt pas, daca nu-ti place liceul, il schimbi. Trebuie doar sa te calmezi.

| Alexxutzu14 a răspuns:

Trebuie sa fii sigura pe tine sa nu te sperii ca si eu sunt in aceeasi situatie daca te sperii de examen la bac ce mai faci lesini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zwarasevski):

Tu chiar ai motive să te temi. Eşti agramată, nu prea ştii să scrii.

| lucian_2018 a răspuns:

Gandeste-te ca au luat altii care nu stiu nimic.Asta inseamna ca tu iei sigur si cu nota mare.

| BiuL a răspuns:

Daca te temi de examenul asta ce te faci cand dai bacul, sau sesiune de la facultate? E normal sa ai emotii dar e un examen de nivel mediu, toti trecem prin el mai devreme sau tarziu. Relaxeaza-te nu e un examen asa important, te trecut il treci sigur, trebuie sa fi chiar retardat sa pici, relaxeaza-te, invata, pregateste-te repeta dar si relaxeaza-te profita de timpul liber sa faci activitati care sa iti ia gandul de la chestia asta.

| valentino52 a răspuns:

Daca inveti il vei lua cu siguranta nu iti fa probleme. Nu e materia grea deloc, sa vezi la facultate cum o sa fie intr-o sesiune de 10 examene + restante din anii anteriori, materii mult mai grele si mai complexe. Oricum imi amintesc ce senzatie placuta ai cand dai ultimul examen, sau treci de ce a fost mai greu. As schimba in orice moment locurile cu tine sincer e o senzatie unica in viata, poate dupa bacalaureat o mai simti. Profita de ocazie, distreaza-te cu colegii dar si invata materia si o sa fie lejer la examen, cu emotiile mai greu dar trec si alea. Si dupa iti garantez ca vei avea una din cele mai frumoase veri din viata ta.