Cred ca mai bine ai cere ajutorul celor de la coltul blocului care par a fi draci
Buna depinde ce fel de vampir, vrei sa devii 1.Vampiri social, sunt peste tot, uneori sunt deghizați chiar in prieteni. 2Vampir a neputinței, Acest vampir social suge energia celor din jur spunându-le că nu or să reușească niciodată.3.Vampirul invidei, Acest vampir atacă acei oameni care au deja realizări. El încearcă să-i convingă pe cei care au realizat ceva că este cu totul întâmplător, 4.Vampirul binelui.Acești vampiri simulează că doresc binele semenilor sau al societății când de fapt această atitudine o folosesc doar pentru a deschide uși.5.Vampirul aroganței. se consideră superiori și au un sentiment plăcut când cei din jurul lor se simt triști, neplăcuți sau neputincioși. Alege si gandeste ce vrei sa fii
Nu cred că visul tău de a deveni un vampir se va îndeplini. Mulţi au încercat...dar nu au putut...Nu există incantaţii decât în filme.
Te uiti prea mult la anime-uri!(ce? ai zis sa nu dam raspunsuri de genu':Te uiti prea mult la filme! si n-am dat)
Heii
Cu o vizită la psiholog devii un adevărat vampir!.
Ah, da. Și fundă, altfel nu vei putea deveni :*
Ai fi vrut sa iti raspund ca altii? Unul ti-a zis sa sugi sange si devii vampir.
BonaMeaEUnVampirMyBabysittersAVa... întreabă: