| alynatheone a întrebat:

Buna TPU am 17 ani si 1, 62 m si sunt foarte complexata de inaltimea mea.As dori sa imi dati niste sfaturi care sa ma ajute sa mai cresc.Astept opiniile voastre(funda)

Răspuns Câştigător
| Cornelcmn8 a răspuns:

Cea mai buna solutie ar fi sa te pui pe burta si sa faci cate 30-50 de extensi (ridici mainile si picioarele spre tavan). Apoi incearca cate 30 de sarituri ca mingea (cat poti de sus) si 30 de sarituri cu genunghii la piept, extensii in aer cate 30. Exercitiile acestea le termin in maxim 10 minute, daca ai putea sa le faci de 2-3-4 ori pe zi ar fi excelent (si zilnic!). Plus ca ar fi bine sa mananci regulat (ideal ar fi sa mananci de 5 ori pe zi foarte putin, si fara paine sau paine neagra)! Bafta!

8 răspunsuri:
| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Joacă basket,volei, tenis, eventual înoată.
Astea sunt sporturi care te înalță.

| Claudiu2011 a răspuns:

Basket,handball,atletism.in general aproape orice sport.

| catalin188 a răspuns:

Inot

| Piku a răspuns:

Basketul te poate face mai inalta chiar te ajuta...handbalul parca si inotul! dar basketul te ajuta sa te inalti! Funda?puppy dog eyeskiss

| Anonnnnn a răspuns:

Practica baschetwinking

| Barbiiiiie a răspuns:

Pai in primul rand nu ai de ce sa-ti faci griji in ceea ce priveste inaltimea ta.Ar trebui sa faci mai mult sport sau sa te duci la o sala sau practica gimnastica

| Question_3829 a răspuns:

La varsta pe care o ai,sansele sa mai cresti sunt mici,aproape nule...
incearca sa te obisnuiesti cu asta.
daca te face sa te simti mai bine, eu am 1, 65 si sunt si baiatlaughing
singura solutie ar fi sa ne mutam in china, fiindca poporul chinez e mic de inaltime si am fi toti cam de aceeasi marime

| blackangel69 a răspuns:

Pai ai putea merge pe la sala sau sa incepi sa practici un sport.de preferabil baschet.am auzit ca te,, innalta " mult