| Green007 a întrebat:

am 17 ani si vreau sa imi dati niste idei cum as putea face bani pentru vara asta. Am vorbit la o tersa, si au zis ca ma suna ei. dar na... daca nu o sa ma sune ce o sa fac? Am 17 ani si am nevoie de bani ca orice tanar. Nu vreau sa veniti cu idei: [ vinde limonada,( in filme sau desene animate tine treaba asta la noi in Romania NU) Vinde din lucruri care nu mai ai nevoie, imparte pliante, ORIFLAME, AVON etc.] Astept ideile voastre si as dori seriozitate! Multmesc1

7 răspunsuri:
| georgiocool a răspuns:

Salut gaseste un loc d munca p o perioada scurta de 2, 3 luni cel mai indicat asa ar fi si sigur daca ai unde...

| enjoy23life a răspuns:

Hey. Am niste prieteni care in timpul verii impart fluturase... Nu mi-au spus cat castiga, dar banuiesc ca destul de bine, daca au continuat cu asta.
Sau ai putea sa te angajzi la McDonalds sau KFC sau altceva de genul...
Apropo, daca te faci reprezentant AVON sau altceva asemanator, castigi chiar bine....Am prieteni care sunt reprezentanti la Avon...
Altceva, nu mai am idei...
sper ca te-am ajutat

| saramiliandragomez a răspuns:

Pai...
- ai putea sa te angajezi undeva in care jobul tau sa inceapa dupa scoala sau inainte de scoala
-sau sa intri pe un site care sa-ti dea bani ok asta numai daca ai credit {mai am o varianta pentru tine.} ai putea sa... faci o colectie de lucruri valoroase si sa le dai la oameni daca mai ai nevoie de ceva da-mi un mesaji!

| Green007 explică (pentru enjoy23life):

AM MENTIONAT FARA FLUTURASI SI FARA AVON, ARIFLAME... era atat de greu sa citesti tot?

| Green007 explică (pentru georgiocool):

Pai nu stiu unde. de asta am publicat aici problema mea. v-am cerut o parer cum as mai putea face bani daca nu o sa lucrez la tersa respectiva

| enjoy23life a răspuns (pentru Green007):

Ok, ok... scuze.
Nu te enerva atat...

| Green007 explică (pentru enjoy23life):

Nu ma enervez. dar am mentionat. E plin de astfel de raspunsuri...