| RoseHC a întrebat:

Am downloadat cateva episoade cu ajutorul programului IDM, problema este ca nu pot sa vad episoadele in BSplayer. Cand vreau sa vad un episod imi spune ca nu am codecul necesar, tin sa mentinez ca am codecuri instale. Ce codec mi-ar trebui sau ce pot face sa-mi mearga sa pot vedea episoade in BSplayer.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ykuzo a răspuns:

Terminaţi cu VLC, Winamp, etc. Eu folosesc tot BS Player şi îmi rulează fişiere pe care alte media players dau eroare.
Tot ce trebuie să faci este să scrii pe Google: download k-lite codec pack şi dai pe primul rezultat. Este un codec foarte bun şi nu trebuie să mai descarci altele pentru că acesta citeşte majoritatea formatelor, unele de care nici nu aveţi habar. O zi bună!

9 răspunsuri:
| Seby80 a răspuns:

Eu ma uit cu VLC player, e mai util, la BS trebuie sa stai sa downloadezi codecuri conform formatului. Parerea mea este sa folosesti VLC player ultima versiune.

| GQ a răspuns:

Aici se pune problema in ce format sunt acele episoade. Daca sunt MKV sau MP4, ai nevoie de niste codecuri specifice, care le gasesti pe internet. Parerea mea, un player care nu necisita codec-uri este VLC. O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VLC media player!

| cristyle a răspuns:

Un alt player video bun este GOM PLAYER, are toate codecurile "la zi"

| georgeintreaba a răspuns:

Incearca cu Winamp.
Link pentru download:http://www.winamp.com/

| AHappyDay a răspuns:

KMPlayer

| RoseHC explică:

Episoadele sunt salvate in mp4. Ce codec mi-ar trebui? Acum sa pot vedea episoadele folosesc VLC, pana gasesc o solutie pentru BSplayer.Multumesc pentru raspunsuri.

| gabryelm3 a răspuns:

Instaleaza Ace mega codecs pack, daca inca nu-l ai, asa ar trebui sa mearga, daca nu foloseste in continuare Vlc sau gom player.

| RoseHC explică (pentru GQ):

Episoadele sunt salvate in MP4. Mi-ai putea spune un codec? Ca eu am cautat dar gasesc numai pachete de codecuri. Merci!