| Dariapm a întrebat:

Buna TPU:*! ..am o intrebarebig grin.
Am terminat clasa a 8-a si media mea de admitere e, 8.54..si la profilul unde vreau sa merg media de admitere e 8.74....deci sunt 20 de sutimi diferenta...As avea sanse sa intru?
Eu l-am pus primul ...va rog..suunt fooarte agitata.Voi ce spuneti big grin?

Răspuns Câştigător
| Colors a răspuns:

Da,ai avea sanse!
Depinde de fiecare generatie, daca anul trecut a fost o medie mai mare, anul acesta poate fi o medie mai mica si poti avea sanse!
Acum te risti, daca intri este foarte bine, daca nu...asta este, sti totusi ca ai incercat!
Dar sunt foarte mari sanse sa intri...foarte mari!
Mult Succes :*

12 răspunsuri:
| Alex_2905 a răspuns:

Da, depinde cati aplica acololaughing)

| DjLayla a răspuns:

Poi sunt 20 de sutimi diferenta deci ai putea sa intri la profilul care til doresti.Multa Bafta!

| Mihaitzan a răspuns:

Dificultatea examenelor, fata de anul trecut, a scazut --- deci, in acelasi timp au crescut si mediile cu care se intra la licee. Sunt sanse mici ca interesul celorlalti pentru acel liceu sa scada atat de mult... cam greu, nu prea cred ca vei intra

| Teooooooo a răspuns:

Da. Foarte mici. Nu scade media asa de mult de la un an la altu'.

| Lucian_Ciugudean_1997 a răspuns:

Depinde de medile celorlalti inscrisi la acel profil..., dar cred ca intri!

| DaaaaViiiiid a răspuns:

Pai daca in acea clasa in care vrei sa intri vor fi 30 de elevi se va lua dupa medii cel cu media cea mai mare va intra primul daca ultimu care vrea sa intre are medie mai mica decat tine vei intra tu, eu zic ca ai sansa ca media aia e al ultimului elev care a intrat anul trecut si mediile se schimba de la an la an big grin

| Mihaitzan a răspuns (pentru Colors):

Colors, am putut face o comparatie intre ce a fost anul trecut si ce a fost anul acesta. Medile au crescut, daca s-a intrat anul trecut cu 8, 74 inseamna ca este un liceu mediu spre bun iar lumea se inghesuie sa intre la acest tip de liceuhappy (daca nu o pun drept prima optiune, sigur se regaseste mai jos, in capatul acelei liste). Sansele sunt mici, spre foarte mici sa intre... Si nu s-a riscat cu absolut nimic ea, a facut cea ce trebuia sa faca, prima data pui optiunea la care iti doresti cu adevarat sa intri...

| Mihaitzan a răspuns:

Daria, sa nu iti faci sperante, vei intra la primul liceu, cu ultima medie sub 8, 40 (cam asa), trecut de tine pe lista de optiuni. E putin probabil sa nu fie asa...

| Colors a răspuns (pentru Mihaitzan):

Nu se stie niciodata....asa ca, daca intra esti foarte bine daca nu.nu!
Dar totusi sa speram ca ar avea sanse...chiar acele 20 de sutimi, depinde de fiecare generatie...media poate sa si scada!
Asa ca Daria, nu iti pierde spertanta!
Si e un risc..chiar e... daca nu putea acest liceu primul si dupa avea surpriza sa vada ca avea sanse, ii parea rau, asa....stie ca a incercat!

Eu ii doresc mult succes si chiar Daria sa ne anunti daca ai avut sansa de a intra la acel liceu! Eu chiar cred ca ai putea avea sanse!

| Alcs a răspuns:

Esti din Brasov?

| Ana_Maria_Simo_1975 a răspuns:

Ai sanse sa intri, MuLt SuCcEs In CoNtInUaRe!

| Dariapm explică:

Dragilor:X sa stiti ca COLORS a avut dreptatehappyam intrat!