anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AM plecat cu o prietena de la scoala spre casa (locuim in apropiere), iar o cunostinta de a ei s-a oprit sa o ia cu masina pe la mijlocul drumului. Eu am refuzat, iar ea m-a lasat singura. Voua cum vi se parea corect sa procedeze? Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori si nu imi place.

10 răspunsuri:
| AssoX a răspuns:

Du-te si tu cu ea cu masina, mi se pare normal, fata te-a intrebat..nu e obligata sa mearga cu tine

| Hammurabi a răspuns:

Pai se pare ca iti e doar colega nu si prietena. Mai ales daca chestia asta s-a intamplat de mai multe ori. Probabil "prietena" asta a ta sta cu tine doar cand nu are altceva mai bun de facut.

| Ioana_Cristina_1997_P0Va a răspuns:

*Eu cred ca ar trebui sa vina cu tine.Dar de ce refuzai?*

| DannyR0 a răspuns:

Consider ca aceste situatii trebuie rezolvate "in bucataria proprie" si nu cred ca trebuie sa intrebi pe cineva ce parere are despre asta. Cel mai bine e sa-i spui ca nu e frumos ca te-a lasat singura, insa fata te-a intrebat daca vrei sa mergi cu ea si cred ca nu e de condamnat ca te-a parasit, pentru ca a ales comoditatea si a gasit ocazia de a ajunge mai repede acasa.
"Problema" asta e o copilarie, efectiv, sa te superi ca s-a intalnit cu x-ulescu si a dus-o acasa cu masina si tu ai ramas singurica. Vai, vai, vai ce tragedie. Ca o concluzie, daca te deranjeaza ceva la respectiva prietena ii poti spune chiar cand va intoarceti acasa. happy
Sfat: cand te mai roaga sa mergi cu ea acasa cu masina accepta, astfel nu o sa mai mergi singurica.

| Iunix a răspuns:

"Eu am refuzat, iar ea m-a lasat singura. "

Fata te-a întrebat, dacă tu ai refuzat ce mai vrei? Vrei să te ia cu forța sau să te implore în genunchi?

| Clorox a răspuns:

Cat timp ai refuzat normal ca a plecat, doar nu sta sa se roage de tine. Nu exista procedura corecta in cazul asta, doar prostie... Foarte multa prostie.

| MariaXDD a răspuns:

Pai daca ai refuzat, fata a plecat. Macar a avut bun simt si te-a intrebat fac vrei a mari cu ea. Cica te-a lasat. Dar in fine...asta e parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am zis toata povestea. Intre mine si ea este o prietenie destul de toxica... Aceasta fata uneori isi vede doar interesele sale, la scoala cerseste dupa dulciurile colegilor si ii place sa se faca doar ce vrea ea. Noi am ramas prietene pentru ca eu am crezut ca daca reusesc sa nu o las sa se foloseasca de mine totul va fi bine.
Mie nu imi pare rau neaparat ca eu merg pe jos iar ea cu masina, insa mie nu mi se pare corect ca daca a plecat cu mine de la scoala ma poate lasa oriunde de izbeliste. Eu aam refuzat deoarece nu am incredere sa merg cu oricine cu masina, chiar daca ea il cunostea (masina avea placute rosii...) Sincer, saptamana trecuta in fiecare zi m-a lasat singura pe strada din diverse motive. Eu personal nu as putea sa imi las prietena singura pe strada doar pentru ca ma poate lua cineva, dat fiind faptul ca in vreo 20 de minute ajungeam amandoua acasa. Mai era si ora 7 seara... Mi se parea in regula sa continue drumul cu mine, nu cu acea persoana, dar ma rog, eu doar mi-am spus punctul de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DannyR0):

Nu, nu m-a ofensat neaparat, dar acesta mi se pare un gest de prost gust. Aceasta fata este foarte foarte oportunista. Adica ea m-ar putea lasa oriunde doar pentru a se intoarce acasa cu masina, desi eu poate am asteptat-o sa plecam impreuna, seara la ora 7, la vreo 40 de minute de scoala. Eu pur si simplu nu am incredere in orice sofer intalnesc.

| munteanuionvictor a răspuns:

Ai dreptate să nu te urci în mașina unei persoane pe care nu o cunoști.