Nici vorba! eu am cam 4 pe ambele maini si de 3 saptamana. ma duc al cursuri de inot cu ele si nu patesc absolut nimic! totusi conteaza si calitatea atei. Daca e o ata de pe vremea lu' bunica atunci se poate deteriora sau rupe. Ori daca e o ata mai "strong" crede-ma nu pateste nimic
sper ca te-am ajutat :* te pup
În timp, da. Vor slăbi, şi după o perioadă se vor rupe. Indicat ar fi să le dai jos.
Nu se strica, dar se fac nașpa după multe "spălari" ca să zic așa, ți-aș recomanda totuși să le dai jos, te-am pupat :*
Eu am intrebat ca sa stiu. Nu imi este lene sa le scot dar o colega a zis ca ea fac e baie cu el si nu se intampla nimic. Am vrut doar sa verific.
Daca nu ma-i ajutat cu nimic de ce te obosesti sa mai raspunzi la intrebare? Nu te-a obligat nimeni sa stii.
Poate ca primesc puncte daca sunt primul. Poate n-am chef sa te ajut ci doar vreau sa fac misto pentru ca asa am chef. Poate am chef sa primesc voturi pentru comentariu amuzant. Poate ca tu te-ai cam enervat acum si ti-ai dat jos bratarile alea. Poate ca de fapt te-am ajutat si tu nu-ti dai seama. Sunt enigme care imi trec acum prin cap, dar nu sunt enigme mai mari decat ale tale.