Avand in vedere ca nu cred ca ai bunuri scrise pe numele tau,n-are ce sa-ti ia.Dar in caz ca ai Iti ia acel obiect,chiar de datoreaza mai mult decat trebuie tu sa platesti si il vand la pretul datoriei tale, adica la un pret de nimic.(fata de cat valoreaza bunul tau ) Puscarie nu-ti fa griji ca nu ai sa faci. Presupun ca vor imana dosarul unui judecator ce te va chema in instanta, dar avand in vedere ca sunt alte cazuri mai importante pe tine te vor amana cateva luni bunee,(iar eu cred ca vei putea achita in acel timp ) si daca totusi nu ai achitat pana in ziua judecatii, poti sa nu te prezinti, se va reprograma iar peste alte cateva luni si tot asa..nu-ti fa probleme pentru. banii aia.Nu ttrebuie sa-i mai dai
Momentan nu am de unde sa fac rost de bani. Ceva idei?
Problema e ca sunt inscrisa pe numele prietenului meu. si sper sa nu se duca la el :-s
Pai da dar de chestia asta cu "teapa" trebuie sa ti-o asumi inainte sa te faci reprezentant cred ca o sa ii trimeata prietenului tau instiintare
La fel e si in cazul prietenului tau ..adica,de are bunuri i se vor lua in valoare de datoria pe care trebuie sa o dai . Dar el nu are sa-ti imprumute ..adica zii ca la el va veni politia.
Yurisa întreabă: