| alecsa921 a întrebat:

as dori si eu mai multe statusuri emo! cel mai bun primeste funda

Răspuns Câştigător
| mriuls a răspuns:

Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba … te-am pierdut pe tine …

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!

Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
sper sa iti placa:* [ funda? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Ramona1 a răspuns:

Statusuri EMO? De asta nu am auzit.Cand gasesti, daca exista, sa imi arati si mie unul sa vad si eu cum arata.Chiar sunt curioasa.

| 123321998896768 a răspuns:

Buna! de ce emo de ce nu mai vesele? ce tot atat emo cu ce va ajuta asta ce credeti ca daca sunteti emo sunteti mai speciali? serios acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc lumea e emo? nu mai fiti emo fratilor. fiti veseli

| edy_3781 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lumea e emo frate pentru ca asa o vedem noi ...nu e roz sau albastra cum cred toti astia santem noi

| alecsa921 explică:

Eu nu sunt emo dar sunt mai triste si in acest moment chair am nevoie de chestii dinacestea.