Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba … te-am pierdut pe tine …
E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!
Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi
Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
sper sa iti placa:* [ funda?
Statusuri EMO? De asta nu am auzit.Cand gasesti, daca exista, sa imi arati si mie unul sa vad si eu cum arata.Chiar sunt curioasa.
Buna! de ce emo de ce nu mai vesele? ce tot atat emo cu ce va ajuta asta ce credeti ca daca sunteti emo sunteti mai speciali? serios acum!
Eu nu sunt emo dar sunt mai triste si in acest moment chair am nevoie de chestii dinacestea.
Lumea e emo frate pentru ca asa o vedem noi ...nu e roz sau albastra cum cred toti astia santem noi
DaciaRomania întreabă: