| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Buna TPU.Catelusa mea a nascut 3 puiuti, si nimeni din familie nu a vrut sa ii opreasca sad. In final am spus si eu ca ii dau cuiva. Matusa mea vrea o fetita si sunt sigura ca are grija de ea, vecina mea la fel. vrea un baietel si sunt sigura ca va avea grija, dar verisoarmea sigur nu are grija de catelul pe care mi l-a luat crying. Sunt sigura, i-am dat un catel acum 1 an si saracul a ajuns pe strazi. Mi-e teama sad, si mai ales mama catelusilor a inceput sa o muste cand a intrat sa ia catelul sad. Nu stiu ce sa mai fac...fratemiu plange ca nu a vrut sa ajunga catelul la ea...
Si mai am o problema... unghia de la piciorul cel mare cred ca a intrat in carne, ma doare rau rau
Aseara dupa baie am incercat sa ma uit dar nu am putut nici macar sa pun mana de durere.La salon nu vreau in niciun caz sa ajung pentru ca stiu ce voi pati si e cam rau crying. Matusa mi-a spus ca imi coace si ca nu e crescuta in carne dar se simte daca pui incet mana crying. Ce sa mai fac?sad

6 răspunsuri:
| grgdlk a răspuns:

Du te la medic daca nu vrei sa ai vreo unghie d aia deformata sa nu mai porti papuci apoi, cat despre catelusii aia incearca sa i dai tu cui vrei si cui ai incredere prieteni prietene, asa fara sa stie maicata sau stiu eu cine nu te lasa.

| Schmetterling a răspuns:

Buna,
Scrie pe forumul de facebook din orasul tau ca ai catei spre adoptie. Sunt sigura ca cineva o sa-i vrea.
Daca vrei ca data viitoare sa nu mai ai problema aceasta, du-te cu catelusa la sterilizat, pe urma poti sa dormi linistita.

La faza cu unghia, daca este atat de rau, trebuie sa te duci la medic.

| bambii11 a răspuns:

Poti sa te duci la medic...sau poti sa o rogi pe mama sau matusa ta sa ia un cleste pentru colturi si sa il scoata. asa patesc si eu...si de fiecare data doare un pic dar pe urma ma simt bine

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru bambii11):

Daa.mi s-a mai intamplat si am reusit sa il scot sad, dar acum matusa imi spune ca imi coace crying

| amytzzu2000 a răspuns:

Pai de ce ai dat catelul verisoarei tale, adica stiu ce simti, verisoaramea la fel, nu poate avea grija nici de niste fructe sa nu le strice!

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru amytzzu2000):

Pai nu aveam cui sa ii dau.Imi era greu sa il ofer altcuiva, pana la urma la ea puteam sa merg oricand sa il vad.Si oricum, chiar daca nu vroiam sa il ia ea nu aveam de ales, venise deja inainte sa ma trezesc eu.sad
Catelul pe care i l-am dat a ajuns in alt oras, la o prietena de-a ei pentru ca bineinteles nu a vrut sa aiba grija de eloh go on.Nu am ce sa fac acum... sper doar sa fie bine.