| AnnonnyMa a întrebat:

Ce sa fac ca sa imi traiesc viata la maxim? Ce chestii noi imi recomandati sa incerc la 13 ani? (in afara de fumat, baut, sau drogat ca asta fac deja) FUNDAAA+VOT!

13 răspunsuri:
| RaduLemon a răspuns:

Sex nu ai incercat? laughing

| SirGilbert a răspuns:

Citeste ceva!

Daca tu la 13 ani faci chestiile astea nici nu vreau sa ma gandesc ce vei deveni peste cel mult 10 ani.
In fine, de chestia asta ar trebui sa se ocupe parintii tai, nu TPU.

| Scremer a răspuns:

Baietasi mai bine te-ai lasa de prostiile astea si mai bine te-ai duce si ai juca un football sau te-ai da cu bicicleta nu fa toate prostile astea ca sa te dai mare ca iti strici sanatatea mai bine asculta de cei mai mare ca bine iti zic tu pe la 20 de ani daca o sa continui nu ti putea da jos din pat ca numa i tusi si o sa fi foarte slab mai ales daca iei droguri desi nu cred ca ai luat tu droguri ai scris numa asa ca sa te dai mare dar prostiile astea nu te face mai grozav sau nu stiu ce mai bine du-te si da cu picioru intro minge pana o spargi decat sa dai bani pe prostiile astea.

| CiciFagaras a răspuns:

Incearca v-ati-ascunsela.Ce viata poti tu sa traiesti la maxim la 13 ani? Poate sa iti traiesti copilaria la maxim, pentru ca viata nu ai cum.Esti copil ce ai de gand sa faci, sa te apuci de la varsta asta de prostii? Mai gandeste-te, o sa ai apoi tot timpul sa faci ce vrei dar niciodata nu o sa mai poti sa iti traiesti copilaria

| AnnonnyMa explică (pentru Scremer):

1.sunt fata
2.am tras doar de cateva ori droguri

| CorneliaC a răspuns:

Copil pierdut, da cred ca e totul la misto

| CorneliaC a răspuns (pentru AnnonnyMa):

Si ce castigi daca consumi droguri? Tu trebuie inca sa te joci cu papusile, da tu faci d'astea. Pai viitorul tau e pierdut

| Scremer a răspuns (pentru AnnonnyMa):

Atunci dc te apuci de prostiile astea la misto ca faci toate astea sa arati ca esti nu stiu ce dar de fapt nu demonstrezi nemanui nimic numa te strici pe tine la o varsta atat de frageda sa te apuci din astea traiesteti copilaria cat inca o mai ai o sa vezi ca peste cativa ani o sa realizezi cat de "proasta ai fost" ca faci din astea. Fa si tu ceva ca sa ai ce povesti nepotilor nu cred ca o sa vrei sa le zici a am baut, am fumat, mam drogat, mam... la varsta de 13 ani crezi ca o sati ridice o statuie nu. Mai bine traiesteti viata cat inca o mai ai ca copilaria este cel mai frumos moment al vieti si in loc sa te bucuri de ea o irosesti...

| alexandraggg a răspuns:

AI 13 ai 20. laughing) așa că stai pacasă si invata.laughing

| Birlik65 a răspuns (pentru AnnonnyMa):

Esti deja varza draguta! esti pa!

| Chupulix a răspuns:

Nu prea e bine ce faci, dar in fine, e viata ta. Tu o traiesti, nu eu. Tu te chinui mai tarziu, nu eu. laughing
Incearca sporturi extreme. Saritul cu parasuta, bungee jumping. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te sinucizi.

| Birlik65 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate scapa si-o sa fie super dezamagita rolling on the floor