| yellowpink a întrebat:

Buna TPU
Cea mai buna prietena a mea a plecat in Italia crying deci moor. imi e asa dor de ea... si de Craciun nu vine acasa crying (o inteleg pe ea si pe parintii ei ca nu pot veni), dar vreau sa ii iau un cadou.
Ea de cand o cunosc eu isi doreste o chitara :X ca si mine :X dar noi nu ne-am permis si nu ne permitem laughing sa ne cumparam chitara laughing >:"
Dar de Craciunul acesta doresc sa ii cumpar o chitara:X si sa ii fac o mare mare mare mare mare surpriza big grin dar din pacate situatia mea finaniciara nu s-a schimbat, asa ca as vrea sa ii iau o chitara mai mica sau ceva de genul, dar nu stiu de unde sa achizitionez asa ceva, ceva pana in 60 lei sau 50 lei (pentru ea as da orice ) dar totusi nu sta la alegerea mea starea cu banii si a parintilor.
Ma rog big grin daca aveti sugestii vi le astept :X Multumesc :X

7 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Fa-ti alta prietena cea mai bunawinking

| alexey123 a răspuns (pentru hummer24):

Hummer... urat raspuns
Parerea mea... caute pe net chitari la mana a-2-a si gasesti bune si ieftina, poate si un curier rapid ^^

| Simpatic a răspuns:

Prietenul meu cel mai bun este in puscarie departe, deci cam inteleg sentimentul, ce ar trebui sa ii fac cadou niste catuse? cel mai bine e sa ii trimiti o felicitare sau o scrisoare sa ii arati ce prietena buna esti.

| hummer24 a răspuns (pentru Simpatic):

Pai de ce e in puscarie? laughing)

| hummer24 a răspuns (pentru alexey123):

Nu ca jamaik cauta chitara nu eu happy

| yellowpink explică (pentru hummer24):

Niciodata

| hummer24 a răspuns (pentru yellowpink):

Ok am inteles, eu glumeam, sa nu renunti la prietenia voastra niciodatawinking