| Magdalena234 a întrebat:

Buna TPU big grin. Mi-am cumparat un laptop, ASUS... big grin happy Cum sa fac sa am tot ce am avut pe celalalt calculator, aici in laptop? Adica ce am avut, poze, muzica, etc... Se poate? Daca da, cum? thinking straight face Dau funda pentru raspunsul care m-a ajutat big grin puppy dog eyes :****

5 răspunsuri:
| Politaiu a răspuns:

P[i simplu, pe vechiul pc instalezi nero, iei un dvd sau un stick si copiezi muzica si pozele si restul le el, apoi stick-ul sau dvd-ul in conectezi la laptop, si le copiezi >D, Funda?

| TocilaSanziana a răspuns:

Hei. Si eu am tot Asus. Daca mai ai celalalt laptop/calculator poti copia totul pe un stick si apoi le bagi in laptopul tau. Daca nu il mai ai si nu le-ai avut salvate undeva nu mai ai cum sa le recuperezi. Funda? :*:*

| AtomReed a răspuns:

Da,uite ceva mult mai simplu decat stick-ul USB/DVD. Iti faci cont pe Dropbox pe vechiul calculator.Acolo iti poti stoca orice si sa le accesezi pe un alt calculator foarte simplu. E un site de incredere si totul e gratis happy

| Magdalena234 explică:

Faza e ca celalalt calculator nu mai merge straight face. Si nu pot sa il aprind ca sa copiez ca asta am vrut sa fac dar nu pot... straight face

| AtomReed a răspuns (pentru Magdalena234):

Atunci nu prea ai ce sa-i faci sad