In primul rand sa am sanatate ca pana la urma e mai buna decat toate,si intr-adevar mi-as dori o casa pe plaja in Hawaii...oh, da! si sa trec ambele evaluari nationale, ca mor daca nu trec asta e...ne trebuie si niste noroc de la bunul Dumnezeu.in fine
Iubirea, sanatatea si casa aia pe plaja.ar fi chiar foarte tare
Pai...daca ar fi sa ma gandesc... as spune ca sanatate pentru mine sh fam mea, dar sincer tot ce mi-as dori acum ar fi ca baiatul pe care-l placa sa ma vada cu alti ochi decat o simpla prietena pentru ca nu pot zice ca mai suntem colegi pentru ca am terminat clasa a 8-a. offfff mi-am amintit de el. sper ca te-am ajutat:*
) sa stiu de a gata limba Italia cu toate prostiile ei cu gramatica cu tot adica intr-un cuvant sau mai multe sa stiu mai multe decat un prof de limba italiana) ca deja ma dispera
Hmm mi-as dori sa nu mai fie Romania asta asa de tampita.adica sa nu mai existe acei oameni care o fac sa fie astfel.
Ce intrebare tampita.Mi-as dori sa mi se indeplineasca toate dorintele care o sa mi le doresc in viitor.nu stiu daca intelegi. Ceea ce nu se va intampla...
anonim_4396 întreabă: