| NoKiaaaaa a întrebat:

Daca gasiti o lampa cu duh in ea si va spune ca iti va indeplinii doar o dorinta ce va-ti dori?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

.probabil ca mai multe dorintewinking

46 răspunsuri:
| lola79 a răspuns:

Sa fiu miliardara laughing big grin

| TaylorSwift a răspuns:

Ca toata lumea sa traiasca vesnic! love struck

| Roxaniciu a răspuns:

Pace-n lume

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Dorinte infinte...

| blamefire a răspuns:

In primul rand sa am sanatate ca pana la urma e mai buna decat toate,si intr-adevar mi-as dori o casa pe plaja in Hawaii...oh, da! si sa trec ambele evaluari nationale, ca mor daca nu trec asta e...ne trebuie si niste noroc de la bunul Dumnezeu.in fine
Iubirea, sanatatea si casa aia pe plaja.ar fi chiar foarte tare

| AdamJensen a răspuns:

Toti banii de pe planeta

| Drafters a răspuns:

Sa faca lumea un loc mai bun...

| AleMaria18 a răspuns:

Sa fiu vedeta si sefa ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mai pot sa`mi pun inca 10 dorinte laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca copii bolnavi sa se insanatoseasca sau ca copii fara parinti sa isi gasesasca familia funda?

| notmyname012 a răspuns:

Pai...daca ar fi sa ma gandesc... as spune ca sanatate pentru mine sh fam mea, dar sincer tot ce mi-as dori acum ar fi ca baiatul pe care-l placa sa ma vada cu alti ochi decat o simpla prietena pentru ca nu pot zice ca mai suntem colegi pentru ca am terminat clasa a 8-a. offfff mi-am amintit de el. sper ca te-am ajutat:*

| ioanamia a răspuns:

laughing) sa stiu de a gata limba Italia cu toate prostiile ei cu gramatica cu tot adica intr-un cuvant sau mai multe sa stiu mai multe decat un prof de limba italianalaughing) ca deja ma disperaangry

| kidy_1467 a răspuns:

Pai mias dor sa mi se mai indeplineasca alte 10 dorinte laughing

| vlad8412 a răspuns:

Hmmthinking mi-as dori sa nu mai fie Romania asta asa de tampita.adica sa nu mai existe acei oameni care o fac sa fie astfel.

| sTeFy_9948 a răspuns:

Ce intrebare tampitalaughing.Mi-as dori sa mi se indeplineasca toate dorintele care o sa mi le doresc in viitor.nu stiu daca intelegilaughing. Ceea ce nu se va intampla...

| dede12 a răspuns:

Pai pestisorul de aur ca sa pot sa imi pun trei dorinte.tonguebig grintongueDtongueD fundabig grin

| paul_6923 a răspuns:

As vrea sa traiesc vesnic.