| TheCritic a întrebat:

De cateva luni am inceput un program nou si timpul meu liber a disparut aproape in totalitate. Mereu am ceva de facut si mereu trebuie sa multumesc pe cineva, cursuri, voluntariat, proiecte si multe altele. Avand in vedere ca am inceput sa ma pregatesc si pentru niste examene, imi place si sa dorm, nu mai am nici macar un weekend pe luna pentru a iesi cu prietenii sau parintii. Cred ca as avea timp dar nu reusesc sa ma organizez si asta e o problema de cand eram copil. Cum as putea sa imi organizez timpul in mod util si sa dorm suficient, avand in vedere ca eu plec de acasa la 8 dimineata si revin acasa cam dupa 12 ore?

Răspuns Câştigător
| Zazu a răspuns:

Eu cred ca organizarea asta vine dintr-o a treia dimensiune, pe care unii nu o putem atinge decat in teorie, ar merge daca ai avea pe cineva cu tine care sa fie ceva mai strict.Si cand mananci, ai mai multa pofta si mancarea este mai gustoasa daca ai companie

2 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Tu esti o fata isteata si ma indoiesc ca nu ai sa reusesti.
Un orar strict respectat si foarte compact.Pe zile si ore, cu urgente si prioritati pe primul loc.In teorie stim cu totii sa ne organizam, mai rau cu practica.

| TheCritic explică (pentru Zazu):

O daaa....nu ai idee cate programe am facut pana acum, dar nu functioneaza. Zic ca ma trezesc la 6 si ma dau jos din pat la 7:15. Am incercat cu alarma telefonului dar alarma suna iar eu... dorm. Zic ca voi citi doar cateva pagini si ajung sa citesc jumatate de carte fara sa dorm. Vreau sa am mai mult control, mai multa ambitie.