Bună. Acesta nu este un fix, este o problemă! Mama întotdeauna îmi zicea că doar oamenii prostuți se plictisesc, așa că întodeauna mă „desplictiseam"(bun cuvând, ar trebui să apară în dex marius). Încearcă să citești, să te uiți la filme, să asculți muzică, să joci jocuri, să ieși afară, practic să îți faci un program!
Noroc. Peace!
Incearca sa iti cauti hobby-uri noi...,vizioneaza filme(sunt relaxante), sau incerca sa iti face poze pe care sa le editezi., plimba-te cu prieteni...
Eu cand ma plictisesc ascult melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=UJtB55MaoD0 care ma ajuta sa prind chef de distractie. nu zic s asculti aceeasi melodie. alege-ti u una care iti place si care te face s te simti bine.daca nici asa nu merge apuca-te u si compune un cantec si apoi cand il vei citi vei vedea ce bine esti dispusa si ce chef ai... poti s faci multe lucruri. ideea e sa fac lucruri simple in care sa te regasesti si care sa te reprezinte... spatul meu:D:Dbafta!:*:*
Ia-ti un telefon cu android si cauta in android market "bubble wallpaper" sunt niste bule pe care trebuie sa le spargi e destresant as putea sa fac asta ore in sir.
Pai, eu stau cu tine non-stop pe skype, fbuc, mess si altele.Iar timpul meu liber esste mai mult dominat de teme deci nu prea exista!
spidermannaruto123 întreabă:
Bless_3497 întreabă: