Nu stiu multe despre assasins cread, dar fratele meu are PS3 si sia luat assassins cread brotherhood, daca estio fan la chestile astea eu zic ca e mult mi bun decat 2 si mult mai palpitant pana iti faci o fratie, etc. Sfatul meu e sa-ti iei BrothorHood-ul mai ales ca e fain si ca joci online merita si ultimul banut
Da pai chiar nu e mare diferenta! :. broterhood e o continuare pentru assasin creed 2 si se bazeaza in general pe jocul online si multiplayer! recrutezi oameni chestii de astea!
eu iti zic sa iei assasin creed 2, fiindca borterhood este o continuare a povestii din ac 2! pana la urma nu incepi o poveste cu sfarsitul nu :?
Eu am inceput cu 1, dupa aceea am loat 2 si am terminat cu brotherhood.Dar as zice sa til iei pe 2. Apropo in 15 noiembrie 2011 va aparea Assassin'S Creed 3.Bafta
Brotherhood deoarece assassin's creed e o tampenie fara suparare, nu e frumos deloc, e de 3000 de ori mai frumos Brotherhood sfatu meu
Tu Sa Taci, RAspunsul Tau A Fost Deja Stupid Din Prima SecundaZici Ca Brotherhood si Assassin's Creed 2 Sunt 2 Jocuri Total Diferite,Sa Sti ca nu,cum s-a mai zis mai sus e o continuare a povestii, deci daca nu sti, taci din gura.
Iti zic mai bine sa iti iei brotherhood este mai bun nu neaparat cu grafica ci cu gameplay-ul plus ca are povestea mai misto
Http://www.facebook.com/AssassinsCreedRomania site poate baga in Romana jocu si Brotherhood ie fain are mission secundare in Assassin Creed 2 nu cam au asa de multe
Fi atent cum faci, joci assassin's creed 1 joci assassin's creed 2 si dupa ce le-ai terminat in ordine il ei si pe brotherhood, incepe te rog frumos cu unu si termina cu brotherhood ca toate trei au legatura.
ArteFacT întreabă: