Nu stiu multe despre assasins cread, dar fratele meu are PS3 si sia luat assassins cread brotherhood, daca estio fan la chestile astea eu zic ca e mult mi bun decat 2 si mult mai palpitant pana iti faci o fratie, etc. Sfatul meu e sa-ti iei BrothorHood-ul mai ales ca e fain si ca joci online merita si ultimul banut
Da pai chiar nu e mare diferenta! :. broterhood e o continuare pentru assasin creed 2 si se bazeaza in general pe jocul online si multiplayer! recrutezi oameni chestii de astea!
eu iti zic sa iei assasin creed 2, fiindca borterhood este o continuare a povestii din ac 2! pana la urma nu incepi o poveste cu sfarsitul nu :?
Iti zic mai bine sa iti iei brotherhood este mai bun nu neaparat cu grafica ci cu gameplay-ul plus ca are povestea mai misto
Brotherhood deoarece assassin's creed e o tampenie fara suparare, nu e frumos deloc, e de 3000 de ori mai frumos Brotherhood sfatu meu
Fi atent cum faci, joci assassin's creed 1 joci assassin's creed 2 si dupa ce le-ai terminat in ordine il ei si pe brotherhood, incepe te rog frumos cu unu si termina cu brotherhood ca toate trei au legatura.
Eu am inceput cu 1, dupa aceea am loat 2 si am terminat cu brotherhood.Dar as zice sa til iei pe 2. Apropo in 15 noiembrie 2011 va aparea Assassin'S Creed 3.Bafta
Tu Sa Taci, RAspunsul Tau A Fost Deja Stupid Din Prima SecundaZici Ca Brotherhood si Assassin's Creed 2 Sunt 2 Jocuri Total Diferite,Sa Sti ca nu,cum s-a mai zis mai sus e o continuare a povestii, deci daca nu sti, taci din gura.
Http://www.facebook.com/AssassinsCreedRomania site poate baga in Romana jocu si Brotherhood ie fain are mission secundare in Assassin Creed 2 nu cam au asa de multe
ArteFacT întreabă: