| WolfYTB a întrebat:

Buna TPU.Imi place sa imi petrec timpul liber afara cu prietenii dar momentan toti sunt plecati pe la mare, munte sau bunici.Eu voi pleca joi noapte spre vineri.Pana atunci nu stiu ce sa fac.Imi recomandati activitati care le pot face afara?
Am 11 ani.
Imi place sa fac poze si tot ce tine de natura si iesit afar

Răspuns Câştigător
| DaniAdrian a răspuns:

Daca ai un apatat foto, pune-l dupa gat, ia-ti un rucsac in spate cu apa si gustari, du-te prin natura fa poze, relaxeazate, asculta muzica preferata, uitate la cateva filme decente, joaca cateva jocuri, daca iti place sa citesti, cautati cateva carti sau poti direct de pe un site, good luckwinking

13 răspunsuri:
| WolfYTB explică (pentru DaniAdrian):

Mersi.Nu am aparat foto dar de ce sunt facute telefoanele RIGHT?
Am un telefon cu care fac poze are camera performanta, memorie 32gigabaiti+card de 128 si baterie de 10 ore intr-una pe el

| Beatrice50 a răspuns:

Daca iti place natura, ai putea sa desenezi peisaje sau sau pictezi, sa te joci cu animalul tau de companie (daca ai unul), sa asculti muzica, sa faci poze. Sper ca te-am ajutat!

| DaniAdrian a răspuns (pentru WolfYTB):

Foarte bine atunci, deja ti-ai gasit jucaria, acum depinde de tine ce faci si cum faci mai departe, good luckwinking

Mersi mult de ajutor

| DaniAdrian a răspuns (pentru WolfYTB):

Ma bucur daca te-am ajutatwinking

| Adry05 a răspuns (pentru DaniAdrian):

Eu zic ca e mica la 11 ani sa plece singura de nebuna `prin natura`. Unde sa se duca? In parc?

| DaniAdrian a răspuns (pentru Adry05):

Nu e ca si cum se duce in inima padurii, e de ajuns sa faci poze unui lac, unui baraj, unui catel care mananca niste resuri etc etc

Parcul de la mine e foarte mare.Sincer te poti pierde.Dar la 1-2 km am o padurice.Voi merge cu fetele

| crazypop a răspuns:

Poti pleca mai repede, asa poate le simti dorul mai putinhee hee)

| Adry05 a răspuns (pentru DaniAdrian):

Da, dar cum ai zis-o tu suna sa plece in afara orasului. Daca era in oras nu avea nevoie `de ghiozdan cu provizii` ci de o simpla sticla de apa.

| WolfYTB explică (pentru Adry05):

Sunt in oras.Si la cum trece timpul cred ca mi-ar trebui o patura ca sa stau jos 2-3 sandwich-uri si 2-3 sticle cu apa ca sunt o ratusca

| DaniAdrian a răspuns (pentru Adry05):

Ok am spus-o in felul meu eu imi iau un rucsac cu mine pentru ca nusuport sa am ceva in buzunar, ma simt mai lejer si pot sa ma misc mai comod, a fost un simplu sfat din parte mea, nu a fost un indemn, sa faca ce vrea la urma urmei poate sa stea in casa toata ziua si sa se joace la laptop in continuu

| WolfYTB explică (pentru Beatrice50):

Din pacate animalul meu de companie Rocky ciobanesc german de 3 ani.Este cu familia lui(mama, tata, sora mai mica si sora mai mare)La paza la tata la servici