Cel mai bine un telefon, pentru mesaje si apeluri, mp3 cu muzica favorita, si un laptop, cu un stick pentru internet, pentru facebook, Y'M, TPU etc. Si o carte daca esti mai "cuminte"
P.S - Funda?
Sudoku....Rebus,daca te fascineaza lectura poti lua o carte de citit sau reviste de cultura generala
Multa muzica, un laptop cu net de preferat, unde poti sta toata ziua pe toate site-urile, te poti uita la filme. niste jocuri, si eventual daca vrei o carte. poti sa-ti iei diferite jocuri in 2 sau mai muti daca ai cu cine juca. dar cea mai indicata varianta e aia cu muzica si statul la pc. Si muuuulte filme. Ah, am uitat sa spun de conversatiile cu prietenii. e o idee buna pentru a combate plictiseala. Distractie placuta!
Incarca telefonul la maxim inainte cu o seara de a pleca, daca ai mp3 sau mp4 e si mai bine, doar asigurate ca sunt incarcate(nu stiu cum functioneaza un mp3) puneti nite carti daca ai cu cine sa joci, puneti sa desenezi ceva sper ca ti-am fost de ajutor .
Pa, pa!
Reviste care îți plac
Ceva de ronțăit - biscuiți, cipsuri, fructe, etc
ipod/mp3
integrame
laptop cu jocuri/filme pe el
ceva de desenat
Nu uita să îți iei una, două pernițe cu tine, ca să stai confortabil, sau în caz că adormi.
Doarunaltutilizator întreabă: