| Patyi a întrebat:

În curând voi pleca în altă ţară cu maşina şi nu ştiu ce să îmi iau la mine să nu mă plictisesc. Ceva idei?

P.S. Dau fundiţă, mersi.

6 răspunsuri:
| OanaVlad a răspuns:

Carti, MP3 player, telefon, laptop, ceva bomboane ca sa rontai... si cam atat tongue

| StefanVLY a răspuns:

Cel mai bine un telefon, pentru mesaje si apeluri, mp3 cu muzica favorita, si un laptop, cu un stick pentru internet, pentru facebook, Y'M, TPU smug etc. Si o carte daca esti mai "cuminte" laughing
P.S - Funda?

| AdiAdrian1995 a răspuns:

Sudoku....Rebus,daca te fascineaza lectura poti lua o carte de citit sau reviste de cultura generala

| MeeJenn a răspuns:

Multa muzica, un laptop cu net de preferat, unde poti sta toata ziua pe toate site-urile, te poti uita la filme. niste jocuri, si eventual daca vrei o carte. poti sa-ti iei diferite jocuri in 2 sau mai muti daca ai cu cine juca. dar cea mai indicata varianta e aia cu muzica si statul la pc. Si muuuulte filme. Ah, am uitat sa spun de conversatiile cu prietenii. e o idee buna pentru a combate plictiseala. Distractie placuta!

| mEr a răspuns:

Incarca telefonul la maxim inainte cu o seara de a pleca, daca ai mp3 sau mp4 e si mai bine, doar asigurate ca sunt incarcate(nu stiu cum functioneaza un mp3) puneti nite carti daca ai cu cine sa joci, puneti sa desenezi ceva sper ca ti-am fost de ajutor big grin.

Pa, pa!

| Elizabella a răspuns:

Reviste care îți plac
Ceva de ronțăit - biscuiți, cipsuri, fructe, etc
ipod/mp3
integrame
laptop cu jocuri/filme pe el
ceva de desenat

Nu uita să îți iei una, două pernițe cu tine, ca să stai confortabil, sau în caz că adormi.