Nu este ciudat deloc, eu cred sau mai bine spus din cate mi-ai povestit sunt foarte sigur ca baiatul respectiv are sentimente puternice pentru tine, iar tu dc nu ii dai atentie? Ok nu e treaba mea parerea mea este ca ar trebui sa ii dai inca o sansa deoarece daca nu tinea la tine intr-adevar nici nu ar mai fi vorbit cu tine dupa ce a suferit.Te pup. Funda ?
Nu ai nimic de pierdut dacă îi spui ce simţi...Iar după aia, vezi tu ce va fi
De moment ce a fost acolo pentru tine când ai avut nevoie de el, înseamnă ceva. Fă-ţi curaj şi zi-i ce simţi
Uite o poveste reala, din experienta proprie :
Anul trecut de Invierea Domnului la catoloci (eu catolica, el catolic) m-am indragostit de iubitul meu.
Le-am spus prietenelor mele cele mai bune si ele mi-au spus sa ii spun baiatului ce simt. Stiam ca lui i-a placut de mine, dar nu stiam daca inca o mai face. Pe 1 aprilie, mi-am zis fie ce o fi, nu am nimic de pierdut si i-am spus. Si uite, a trecut un an si mai putin 4 luni si inca suntem impreuna. Suntem din aceeasi clasa si nu are absolut nimic.
Tu trebuie sa incerci,sa ii acorzi o sansa,pentru ca asa a facut si prietenul meu,i-a fost frica ca il resping,gandindu-se ca eu umblu doar cu baieti mai mari, dar dragostea nu te intreaba cu cine sa umbli, ea doar te "loveste" dintr-o data!
Sfatul meu ar fi sa mergi si sa ii spui sentimentele, pentru ca nu ai nimic de pierdut. Si daca chiar nu e sa fie nimic, din descrierile tale, cu siguranta veti ramane buni prieteni.