Creșterea în înălțime nu este regulată. Nimeni nu-ți poate spune ce înălțime vei avea la maturitate. La fel de bine ai putea să nici nu mai crești. Nu se știe.
Părerea mea e că, din părinți mai scunzi, nu prea ai tu cum să ajungi la 1.85, dar asta nu se știe. Mama mea a avut o creștere bruscă până la 14 ani, dar apoi și-a păstrat aceeași înălțime. Nu trebuie să te îngrijorezi în privința înălțimii, o s-o știi numai când ajungi acolo.
Pai esti destul de inalt, eu am 1.74m (is fata) baieti se dezvolta mai greu de obicei dar mai ai timp pana pe la 18 ani sa cresti sau poti sa ramai atat cat esti, depinde de organismul tau
Salut! Nu se stie. Si eu sunt tot cam ca tine (13 ani si 8 luni, ca sunt nascut in 5 ianuarie si am 1.78). Probabil ca vom avea vreo 1.83.
PS: Nice nickname
Stai calm, nu o mare parte din populație are o astfel de înălțime.
In primul rand, cred ca una dintre masuratori (daca nu ambele) e gresita; e imposibil sa cresti cu 1, 5 cm intr-o saptamana. Decat doar daca nu cumva suferi de vreo boala genetica.
In al doilea rand, daca parintii tai sunt, amandoi, sub medie, nu prea ai vreo sansa sa depasesti 1, 78m...hai, 1,80.
Eu, de pilda, am 1, 78 iar sotul meu avea 1, 85. Fi-meu are 1, 94. Deci...
Nicolae207 întreabă:
DavidAntonio întreabă: