Pai poti sa-i iei ceva simbolic prin care sa-ti arati dragostea sau daca nu stiu si eu un after ahave sau un sptei de barbati.SUCCES
Poti sa-i cumperi un parfum care stii ca-i place lui, sau un ceas, sau poti cumpara un breloc cu 2 inimi crapate...un breloc cu jumatatea din inima o iei tu si celalalt breloc cu cealalta jumatate de inima i-o daruiesti lui. Sper ca ti-am dat idei folositoare.
Poti sa ii iei un parfum,o felicitare,un ceas,un portofel,un breloc fain de indragostiti, o perna de plus pe care sa scrie''Cel mai bun iubit'' sau ceva in genu, o camasa sau ceva haine.Te asigur ca orice o sa ii cumperi o sa aprecieze pentru ca e iubitul tau!
Pai andreea cred ca iar place un telefon ceva,un tricou alb ceva,, da ai majoratu la el,, iai un Samsung galaxy 5 ai ieftin si foarte bun are si anddroid 3g na fa cum vrei ciau!
Poate ii iei ceva din inima (ex. o diploma cu cel mai bun iubit) daca nu ii plac chestiile astea poate ii iei ceva ma simplu si practic (ex. camasa, tricou) Sper ca te-am ajutat!
Fiind la majorat...ii poti lua un parfum si un portofel de fite! Sau chiar un ceas frumos! Daca vrei sa te limitezi la bani iti sugerez sa ii iei o camasa sau niste blugi! Succes!