| XxDennise a întrebat:

M`am gandit sa invat limba greaca. dar nu stiu nici de unde sa incep! Vreau sa o invat pe calculator. dar nu gasesc pe net o pagina unde poate sa fie audio. si sa scrie din romana in greaca. ca sa pot si sa citesc. etc! Ma ajutati va roghappy Funda+ vot!big grin

Răspuns Câştigător
| BoboKitty a răspuns:

Si eu am inceput sa o invat anul trecut acum os tiu perfect e foarte grea foarte evet(da turca) eu am invatat mai multe limbi si greaca am lasat-o ultima fiindca era cea mai grea deci:Intri pe google traducere scrii buna dai la romana greaca si o sa iti apara κaλός(buna) si sub κaλός scrie ascultati si gatabig grin

| Moldoveanu_Daniela_1981 a răspuns (pentru BoboKitty):

Buna, am intrat pe aceasta adresa(traducere buna dai la romana greaca)si nu am gasit nici o pagina a-si vrea si eu o adresa corecta care sa ma ajute sa pot sa invat limba greaca sa fie audio sa pot sa scriu din romana in greaca.

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Ce ti-a spus Bobo, de-asta a si lasat greaca pe ultima treapta...
Contacteaza un profesor de la comunitatea elena si o vei invata in 6 -9 luni depinde de capacitatea ta. In primul rand invata alfabetul, apoi sa incerci pe caiet sa scrii literele. Cauta pe site-urile grecesti manuale si dictionare roman-grec, grec-roman il gasesti chiar in librariile din Ro. Eu am invatat limba stand in Grecia cu ajutorul englezei, apoi printr-un profesor, acum o stiu scriind-o si vorbind-o, desi inca nu am ajuns la perfectionare, mai am multe de invatat. Oricum greaca fara profesor o inveti cca in 3-4 ani, cu profesor ajungi sa o inveti intre 6-9 luni. Bafta! Oricum este o limba grea, desi daca te pasioneaza tara, cultura, civilizatia etc, ti se va parea usoara. Spor la invatat!