Si eu am inceput sa o invat anul trecut acum os tiu perfect e foarte grea foarte evet(da turca) eu am invatat mai multe limbi si greaca am lasat-o ultima fiindca era cea mai grea deci:Intri pe google traducere scrii buna dai la romana greaca si o sa iti apara κaλός(buna) si sub κaλός scrie ascultati si gata
Ce ti-a spus Bobo, de-asta a si lasat greaca pe ultima treapta...
Contacteaza un profesor de la comunitatea elena si o vei invata in 6 -9 luni depinde de capacitatea ta. In primul rand invata alfabetul, apoi sa incerci pe caiet sa scrii literele. Cauta pe site-urile grecesti manuale si dictionare roman-grec, grec-roman il gasesti chiar in librariile din Ro. Eu am invatat limba stand in Grecia cu ajutorul englezei, apoi printr-un profesor, acum o stiu scriind-o si vorbind-o, desi inca nu am ajuns la perfectionare, mai am multe de invatat. Oricum greaca fara profesor o inveti cca in 3-4 ani, cu profesor ajungi sa o inveti intre 6-9 luni. Bafta! Oricum este o limba grea, desi daca te pasioneaza tara, cultura, civilizatia etc, ti se va parea usoara. Spor la invatat!
Buna, am intrat pe aceasta adresa(traducere buna dai la romana greaca)si nu am gasit nici o pagina a-si vrea si eu o adresa corecta care sa ma ajute sa pot sa invat limba greaca sa fie audio sa pot sa scriu din romana in greaca.